2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون طرف شایدخودش نفرین کس دیگ ای گرفتتش ک از زندگی لذت نمیبره و کارش شده اه و ناله کردن دیگرون.بنظرم اگ تو کاری نکردی ک ناراحت شه ک بخواد اه وناله کنه هیچ تاثیری تو زندگیت نخواهد اشت

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

نفرین اگر نا حق بلشه به خودش بر میگرد واسه همین میگین یه سر نفرین خود کسی که نفرین میکنه

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
وقتی بیخودو بیجهته نمیخوره .فقد انرژی مثبت بفرس تا انرژی منفی اونو خنثی کنه

اگه بدونه مثلا ما یه کیلو میوه خریدیم با شوهرم خوردیم میشینه اه و نفرین .خسته شدم نفریناشم میگیره اکثرا.

وقتی بیخودو بیجهته نمیخوره .فقد انرژی مثبت بفرس تا انرژی منفی اونو خنثی کنه

مرسییییییی🌹🌹😘😘😘😘😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
اگه بدونه مثلا ما یه کیلو میوه خریدیم با شوهرم خوردیم میشینه اه و نفرین .خسته شدم نفریناشم میگیره اک ...

توام همون لحظه بگو خدایا شکرت ک شوهرم کار میکنه پول حلال میاره و ما میوه داریم بخوریم .

این خنثی میکنع

فان مع العسر یسرا... مطمعنم ک اروم میشم ی روز  (: