2777
2789
عنوان

کنکوریای 1401 و 1402 بیاین

97 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان

بنده دانشجوی پزشکی و مدرس زیست شناسی درکرمان هستم

همچنین دوره آموزش مشاوره و برنامه ریزی رو زیر نظر موسسه معتبر گذروندم

اگه نیاز به مشاوره و برنامه کنکور داشتین در خدمتم

با سه طرح مشاوره مختلف بنا به شرایط و نیاز شما

مشاوره کاملا تضمینی در صورت عدم رضایت نصف هزینه به حساب شما برگردانده میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طرح مشاوره ای و ارائه مدرک معتبر به پی وی مراجعه بفرمایید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانبازی ۲۰ درصد رو رتبه تاثیر میزاره؟

سلام

بله تاثیر خوبی داره

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

هزینه مشاوره ماهانه چنده؟

مشاوره سه تا طرح متفاوت داره و هزینه بستگی به طرح های مورد نظر شما داره

درمورد طرح ها بهتون توضیح میدم

هزینه مشاوره ماهانه چنده؟

مشاوره در سه تا طرح انجام میشه

طرح اول: برنامه ریزی اصولی و فردی

پیگیری شبانه و تحلیل گزارشکار

هزینه ماهیانه 110

طرح دوم: برنامه ریزی اصولی و فردی

پیگیری هرشب و تحلیل گزارشکار

هر دو هفته آزمون از سوالات چالش دار آزمونهای آزمایشی و صدور کارنامه

هر روز صبح پست های انگیزشی و آموزشی(مثلا آموزش خلاصه نویسی یا تمرکز و ...)

هزینه ماهیانه 150

طرح سوم:

برنامه ریزی اصولی و فردی

پیگیری هرشب و تحلیل گزارشکار

هر دو هفته آزمون از سوالات چالش دار آزمونهای آزمایشی و صدور کارنامه

هر روز صبح پست های انگیزشی و آموزشی(مثلا آموزش خلاصه نویسی یا تمرکز و ...)

تحلیل آزمونهای آزمایشی

تحلیل کنکورهای 10 سال اخیر در دوران جمع بندی

هزینه ماهیانه 200

بنده خودم طرح دو رو پیشنهاد میدم.چون با طرح دو نیاز به شرکت در هیچ آزمون آزمایشی نیست.در نتیجه صرفه جویی در هزینه رو هم به دنبال داره