2777
2789

بیست و شش سالمه و مجرد.

میدونم هر چی بگم و هر جور تعریف منم باور نمیکنید چقدددرررر خانوادمون ساده اند پدر و مادرم انگار هیچی از زندگی نمیفهمند..

هر دو تا فرهنگی و خیر سرشون تو اجتماع بودند اما انگار هیچی یاد نگرفتند و بعد از اون هم به بچه هاشون یاد بدند.

مادرم که کلا دنبال دعانویس و این حرف ها به خدا قاشق از دستش میفته میگه اجنه این کار رو کرد..خواهرم مریض بود و دیابت داشت کلیه هاش مشکل داشت داروهاش رو درست و حسابی نداد و میگفت مریضی حواهرم مربوط به دکتر نیست و باید با دعا درمونش کنم  درنهایت خواهرم فوت کردمیلیون ها تومن پول دعانویس داده هزارهابار رفته دنبال این چیزا و هنوز هم دنبالشه. نسبت به همه بد دل شده با همه قطع رابطست چون فکر میکنه اونها جادو برامون اوردند .

پدرم بی نهایت ساااااکت به خدا تو عمرم ندیدم اسم مادرم رو بیاره یا مارو .اصلا حرف نمیزنه درونگرای زیادیه.اونموقع با مادرم مخالفت میکرد در مورد قضیه خواهرم اما بعد بیخیال میشد.

داداشم الان شانزده سالشه عین بچه ها باهاش رفتار میکنه اصلا چیزی از اجتماع یادش نداده.داداشم یک دونه دوست نداره.از وقتی کرونا اومده همش تو خونست.پدرم انگار نه انگار داداشم تو سن نوجوانیه .به خدا داداشم حتی بلد نیست با کسی حرف بزنه و درسش افتضاح.

مادرم هم دلیل درس نخوندن داداشم رو جادو میدونه ودعا میگیره.

من که به خدا سااااده تر از من نیست انقدر تو خونه بودم که حتی بلد نیستم معاشرت کنم تو خوابگاه ابروم رفت پشت سرم میگفتند پخمه.

عین احمق ها دانشگاه رفتم یک بار هم مادرم مثله بقیه مادرها بهم یاد نداد که به خودم برسم و حواسم به ایندم باشه انگار نه انگار تو سن ازدواجم.

دانشگام تموم شد الان که بهش فکر میکنم میگم چقدددرررر ساده بودم.

خانوادمون اینقدر منزوی هست که هیچ خواستگاری نداشتم تا حالا.

بابام که بلد نیست با کسی معاشرت کنه مادرم هم قطع رابطست .

من تا الان کجا بودم چرا اینهمه دختر تو دانشگاه و خوابگاه رو ندیدم چرا ازش یاد نگرفتم چون فکر میکردم نباید یاد بگیرم چون مادرم میگفت اونجا فقط درس باید بخونی اما انگار نه انگار منم اینده ای دارم.

به خدا تو فامیل ندیدم خانواده ای انقدر پدر و مادر ساده باشند و بی فکر .شمما هم این وضعی دیدید؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

نه والا اولین باره

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

هنوزم دیر نشده میتونی همینجا خیلی چیزای مفید یاد بگیری یا از اینستا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دعانویسی رفته طلسم‌افتادع زندگیتون بخت توهم بسته شده باید طلسمو باطل کنی وگرنه هیچوقت خواستگار ...

😐😐😑

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
انقد دعانویسی رفته طلسم‌افتادع زندگیتون بخت توهم بسته شده باید طلسمو باطل کنی وگرنه هیچوقت خواستگار ...

تو ک از مامان اسی بدتری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بس کنید این چرت و پرت و خرافات رو.اگر دعانویس بلد بود کاری کنه الان زندگیتون این نمیشه.خدا رو شکر تو خودت دختر باهوشی هستی.الانم دیر نشده آیندت رو بساز .اصلا تو خونه نمون.با ادمهای سطح بالا رفت و امد کن.شاغل شو فقط,برای خواب بیا خونه.ورزش کن.کتاب بخون.

بس کنید این چرت و پرت و خرافات رو.اگر دعانویس بلد بود کاری کنه الان زندگیتون این نمیشه.خدا رو شکر تو ...

یزم  خیلی روحیه دادی ممنون

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

من اگ جای ت بودم ب یکی ک ب عنوان دعانویس ب مامانت بگه دس برداره از کاراش 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

عزیزم این خیلی خوبه که به این نتیجه رسیدی که تغییر کنی . از امروز شروع کن . اینکه ما چطور به دنیا اومدیم و کجا متولد شدیم مهم نیست ، اینکه چطور از این دنیا میریم مهمه . تو قرار نیست مثل خانوادت باشی ، تو باید بهتر از اونا باشی . کلاس های هنری هر کدوم رو دوست داری شرکت کن و کلاس فن بیان هم خودت برو هم داداشت ببر ‌