2777
2789

ببین تو پذیرفتی 

20 سالت هم بوده 

اینکه نرقصی و گناه نکنی و انتخاب کردی که این مدلی باشی اشتباه نیست 

ولی 

باشه قبوله این چیزا توی تو وجود نداشته و اگه بخوای داخل خودت قرارشون بدی سخته و چون نمی تونی فعلا این چیزا رو داخل خودت به وجود بیاری تا اینجا اسمش میشه اشتباه 

اما بیا با هم صادق باشیم 

رقصیدن گناهه قبول ولی اون طور حرف زدن اونم گناهه دیگه 

پس اولین چیزی که بهش میگی اینه که 

من اشتباه کردم رقصیدم قبول 

تو هم اشتباه کردی با من رقصیدی 

بگو که اما ایا حرف زدن تو با من به اون شکل گناه نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

موردی نداره

اینها کم و بیش تو همه زندگی ها هست چه با اختلاف برهنگی و چه بدون اون

عموما ایراد کمتر باید سخت زگیرن و بعش فکر کنند

در ضمن اینها بیشتر از ازاینکه مشکل اختلاب فرهنگی باشه مشکل دمدمی مزاج بودن و نداشتن هنر تعامله

سلام. موردی نداره اینها کم و بیش تو همه زندگی ها هست چه با اختلاف برهنگی و چه بدون اون عموما ایرا ...

خب چاره چیه؟انقد دوسدارم با یه مشاور حرف بزنم، ساعتها، دلم خیلی پره

سلام.

موردی نداره

اینها کم و بیش تو همه زندگی ها هست چه با اختلاف فرهنگی و چه بدون اون

عموما افراد کمتر باید سخت بگیرن و بهش فکر کنند

در ضمن اینها بیشتر از ازاینکه مشکل اختلاف فرهنگی باشه مشکل دمدمی مزاج بودن و نداشتن هنر تعامله.

سلام. موردی نداره اینها کم و بیش تو همه زندگی ها هست چه با اختلاف برهنگی و چه بدون اون عموما ایرا ...

دقیقا دمدمی مزاجه،آرزوش اینه خارج زندگی کنه،اما واقعا نمیدونم خارج برم حجابمو باید چیکار کنم

ببین تو پذیرفتی  20 سالت هم بوده  اینکه نرقصی و گناه نکنی و انتخاب کردی که این مدلی باشی ...

اسی سعی کن بسازی باهاش تا هرجا که می کشی باهاش بساز ولی تو هم می تونی منزوی غمگین و اینا نباشی الان بهت میگم چطور؟! 

به نظر من تا الان بیداری یکی از دلایل احساس ناراحتط داشتنته 

برای ساد بودن باید تلاش کرد 

مثلا 12 بخواب 8 بیدار شو 

بلند میشی چیکار می کنی؟! 

بلند مبشی اول یکم ورزش می کنی بعدش صبحانه می خوری دو ایه قران می خونی که دلت قرص بشه و به خدا توکل می کنیاین طوره که تو دیگه تو مشکلاتت تنها نیستی مب دونی که یکی از اون بالا میبینه 

خب ساعت نه تا نه و نیم یه کتاب بخون نه و نیم تا 10 تمرین تنفسی داشته باش 

حالا 10 شد غذا دریت می کنی به بچت می رسی میری حموم و اینا تلویزیون میبینی یا هرچیزی فعلا اینو داشته باش تا ادامه شو بگم

سلام. موردی نداره اینها کم و بیش تو همه زندگی ها هست چه با اختلاف فرهنگی و چه بدون اون عموما افرا ...

اما نمیاد مشاور چن بار گفتم اصن جدی نمیگیره،خیلی دوسدارم مشاور با اون حرف بزنه،یا من خودم با مشاور حرف بزنم

چجوری درست کنم

ببین اگر بچه نداشتی خوب خیلی تصمیم ها میتونستی بگیری اما چون بچه داری نباید دیگه اشتباه تصمیم بگیری یک بار اشتباه کردی و ازدواج کردی دیگه نباید اشتباه کنی 

اگر جدا شی میتونی مستقل باشی و خرج بچه هم بدی ؟

اسی سعی کن بسازی باهاش تا هرجا که می کشی باهاش بساز ولی تو هم می تونی منزوی غمگین و اینا نباشی الان ...

اینایی که گفتی درست،من من میتونم مهمونی نرم؟با همه قطع رابطه کنم،پوششم عوض کنم؟نمیشه که