2777
2789
عنوان

دوست پسراتون تبدیل ب شوهر کردین چجوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 163 پست
مال من ممد بود اومد گرفت تو نامزدی گذاشت رفت

☹☹ببخشید اگه ناراحتت کردم گلم🌹🌹😢

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا شما مردا خوشتون میاد محلتون ندیم انگار

نه برای وابسته کردن مردا از چیزی که راحت بدست بیارن راحتم میندازنش دور فقط دنبال دخترایی هستن که به سختی و تلاش بدست بیارن و جذبش میشن 

اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
سوار میشه خب

پسرای اللن و نمیدونم ما دهه شصتی ها اینطوری گولشون زدیم😄

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نه عزیزم خواهش میکنم دعا کن برگرده😔

🙏🙏حتما برمیگرده عزیزم😍توکل کن فقط🙏😍

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
اومم یه سوال وقتی کسی که خوشت میاد ازش بیاد طرفت باید چه جوابی بدی خوب بگی اره که پرو میشه بگی نه ...

خب راهشو باز بزار فقط توی رابطه سعی کن ابراز علاقه زودتر از اون نکنی سر دسترسش نباشی ترس از دست دادنت رو داشته باشه گاهی اوقات اویزونشم نباشی 

اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع