2777
2789

همسرم رو قراره بعد از 30 روز، یکشنبه ببینم... تو این مدت هم یا مریض بوده یا درگیر مریض داری

داستان مفصله، اگر کسی حوصله داشت توضیح اول این دو تاپیکو بخونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6596793/مادر-همسرم-کرونا-گرفته-همسرم-رسما-نمیذاره-از-خونه-تکون-بخورم?postId=193347292

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6655085/علاوه-بر-مادرشوهرم-همسرمم-مبتلا-شد?postId=194566280

چیکار کنم خوشحال و سورپرایز بشه؟ به نظرتون چند تا از دوستای صمیمیمون و خانواده خودم و خودش رو دعوت کنم(یه جمع کوچیک که رعایت کنن تو کرونا و برای آسم من خطر نداشته باشه) و یه دورهمی جمع و جور بگیرم برای سلامتیش خوشحال تر میشه یا خودمون دو تا؟ ایده ای برای سورپرایز داشتین خیلی استقبال میکنم

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتایی بیشتر باحاله

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خب میتونی خونه رو تزئین کنی کلی قلب رنگی درس کن روهرکدوم یه جمله بنویس دورتادور لامپت روسقف از کاموا رنگی بچسبون اویزون کن قشنگ میشه تختتم یا صندلی میز زیر اینا باشه خودتم یه تیپ عالی رو میزم قشنگ کن 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
۱۴ روز از بهبودیشون گذشته؟  مهمونی چرا؟ طبیعتا بعد از سختی که تو این دوران برای کرونا کشیدین ب ...

14 روز از بهبودیش بگذره یا از روز ابتلا؟ نگووووو که باید 14 روز دیگه هم اضافه کنیم

مهونی نه، دو سه تا زوج نزدیک خودمون هستن اونام جایی نمیرن، اگر هم ببینیمشون با ماسک جمع میشیم ولی حق با توعه، شاید تو این شرایط صلاح نباشه

اگه پله داری از پله اول با ماژیک یا رژ جمله بنویس با نقاشی تااا بالا رودرم یه برگه ی شعر تو خونه هم دیزاین خودتم خوشگل

خب میتونی خونه رو تزئین کنی کلی قلب رنگی درس کن روهرکدوم یه جمله بنویس دورتادور لامپت روسقف از کاموا ...

به نظر میرسه که بهترین کار همینه، یکم شمع و گل پرپر شده هم سفارش بدم بیارن

14 روز از بهبودیش بگذره یا از روز ابتلا؟ نگووووو که باید 14 روز دیگه هم اضافه کنیم مهونی نه، دو سه ...

نه گلم از بهبودیشون چون هنوز ناقل هستن.دوتایی جشن بگیرین به دردسر بعدش نمی ارزه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
اگه پله داری از پله اول با ماژیک یا رژ جمله بنویس با نقاشی تااا بالا رودرم یه برگه ی شعر تو خونه هم ...

خونه که پله نداره ولی ساختمون چرا، رو پله ها با رژم بنویسم شاید همسایه ها ببینن فک کنن عاشقشون شدم😂😂

باید برم تو کار خونه و خودم

یه متن دعوت نامه براش درست کن بفرس ب گوشیش به مهمونی دعوتش کن خودت از این تلا که رنگی رنگی میشن بزن خودتو خوشگل کن با کفش پاشنه دار لامپ چرخشی رنگیم رو سقف بزن اهنگم بزار و یه مهمونی دونفره با رقص و ... خونه رم باشمع و برگ گل بزررررگ وسط خونه بنویس هر متنی میخای