چیکار کنم خوشحال و سورپرایز بشه؟ به نظرتون چند تا از دوستای صمیمیمون و خانواده خودم و خودش رو دعوت کنم(یه جمع کوچیک که رعایت کنن تو کرونا و برای آسم من خطر نداشته باشه) و یه دورهمی جمع و جور بگیرم برای سلامتیش خوشحال تر میشه یا خودمون دو تا؟ ایده ای برای سورپرایز داشتین خیلی استقبال میکنم
یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خب میتونی خونه رو تزئین کنی کلی قلب رنگی درس کن روهرکدوم یه جمله بنویس دورتادور لامپت روسقف از کاموا رنگی بچسبون اویزون کن قشنگ میشه تختتم یا صندلی میز زیر اینا باشه خودتم یه تیپ عالی رو میزم قشنگ کن
خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش
یه متن دعوت نامه براش درست کن بفرس ب گوشیش به مهمونی دعوتش کن خودت از این تلا که رنگی رنگی میشن بزن خودتو خوشگل کن با کفش پاشنه دار لامپ چرخشی رنگیم رو سقف بزن اهنگم بزار و یه مهمونی دونفره با رقص و ... خونه رم باشمع و برگ گل بزررررگ وسط خونه بنویس هر متنی میخای
خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش