سلام بچه ها لطفا هر کی تجربه داره راهنمایی کنه من الان ۴۰ روزه زایمان طبیعی کردم درد دارم احساس میکنم واژنم الانه که بزنه بیرون بخیه هم خوردم جای بخیه هم درد میکنه تازه وقتی دستشویی هم میرم درد میکنه چیکار کنم
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=196281670]خودتو با آب نمک بشور برا من خیلی خوب بود دود آدامس کوهی آب نمک چه خاصی ...
من یه ماما بهم گفت بتادین زخمو خشک میکنه و دیر خوب میشه به جاش با آب نمک بشور از روز اول با آب نمک شستم تا ۱۵ رو کامل خوب شدم اولش سوز میزد ولی تحمل کردم برا عفونت هم خوبه
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
وای من بعد از زایمان اول یکم بدشده بودم عمل ت . ن. گ. ی. انجام دادم تو زایماک طبیعی دومم یعنی تا ۴۰ رو گلاب به روت سرپا دستشویی میکردم . رو کممر نمیتونستم بخواابم