2777
2789
عنوان

استرس مسافرت رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 26 پست
نمياد بابا مغازه داره يه روزم نميبنده ميگه حالا ك داري ميري بمون

اصلا براش مهم نیست انقدر طولانی تنها بزاریش؟؟اگه انقدر بیخیاله یه جای کار میلنگه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقيقا منم همينجا رو شك كردم

پس یه کاری کن.برو با خانواده شوهرت.بعد بدون خبر برگرد سراز کار شوهرت دربیار.من اصلا خوش بین نیستم به این قضیه

پس یه کاری کن.برو با خانواده شوهرت.بعد بدون خبر برگرد سراز کار شوهرت دربیار.من اصلا خوش بین نیستم به ...

من گفتم بيست روزه برميگردم گفت چرا دوس داري تا شهريور بمون برا خودت جنوب گرمه ميخوا بيايي چكار تنها بموني تو خونه😑

من گفتم بيست روزه برميگردم گفت چرا دوس داري تا شهريور بمون برا خودت جنوب گرمه ميخوا بيايي ...

مشکوکهههه😶شوهر نرمال دلتنگ زن و بچه میشه و دوس داره سریعترر برگردن.یا خودشم همراهشون میره !

مشکوکهههه😶شوهر نرمال دلتنگ زن و بچه میشه و دوس داره سریعترر برگردن.یا خودشم همراهشون میره !

منم آدمم مگه نگهبانشم كسي ك با دوتا بچه فكر خيانت بسرش بزنه اون ديگه حيوانه بخدا😔

منم آدمم مگه نگهبانشم كسي ك با دوتا بچه فكر خيانت بسرش بزنه اون ديگه حيوانه بخدا😔

حق داری عزیزم.تا حالا ازش چیزی دیدی؟بهش چقدر اعتماد داری؟

حق داری عزیزم.تا حالا ازش چیزی دیدی؟بهش چقدر اعتماد داری؟

شوهرم مغازه لوازم آرایشی داره کلا سرکارش با زناست یعنی براحتی میتونه خیانت کنه کل مخاطبینشم مشتریا زن هستن اعتمادم ولله اصلا ندارم از بس با شوهرم خانما در ارتباطن دیگه سپردم بخدا 

هر بارم ک مچش مییگیرم میگه مشتریمه الکی گیر میدی باهاشون راحتم ک ازم خرید کنن و این چرت پرت ها

من جای تو بودم نمیرفتم واقعیتش.یا با شوهرم میرفتم و میگفتم چندروز مغازه و ببنده.حالا مگه اسمون به زمین میاد تعطیل کنه چندروز ؟

من جای تو بودم نمیرفتم واقعیتش.یا با شوهرم میرفتم و میگفتم چندروز مغازه و ببنده.حالا مگه اسمون به زم ...

چاره ای جز رفتن ندارم یعنی بزور دارن میبرنم فقط برام دعا کن دوست عزیز خیلی استرس دارم

چاره ای جز رفتن ندارم یعنی بزور دارن میبرنم فقط برام دعا کن دوست عزیز خیلی استرس دارم

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد خوشگلم.توکل کن به خدا