2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منسوخ خواهرم باقانون جذب رفت سرکار .اگ اعتقاد ندارین لطفا انرژی منفی نفرستید ممنون😐

🙂🙃سوال بود دوست عزیز 

و مطمعنا خواهرتون با تلاش خودشون رفتن سرکار 

بزنید تو نت 

من اصلا و اصلا نمیخام اعتقادات شما رو زیر سوال ببرم 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
🙂🙃سوال بود دوست عزیز  و مطمعنا خواهرتون با تلاش خودشون رفتن سرکار  بزنید تو نت  ...

خواهرم تجسم کرد وشکر گزاری تاریخ تعیین کرد .من کتاباش رو خوندم فیلم دیدم قبلا یه کانال داشتم.بااون پیش میرفتم.خواهرم دقیقا همون تاریخ رفت سرکار باهمون شرایطی که نوشت .منم خودم یه چیزایی جذب کردم‌جنسیت بچم دقیقا همون جوری که تجسم کردم همونطور بهم گفتن.حتی یه سری نمراتم رو.بعضی چیزا با تلاش باید همراه باشه ولی ۹۵درصد باور ۵درصد تلاشه.سمینارهای دکتر فرهنگ رو ببین راجب تجسم خلاق میگه.و....

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
خواهرم تجسم کرد وشکر گزاری تاریخ تعیین کرد .من کتاباش رو خوندم فیلم دیدم قبلا یه کانال داشتم.بااون پ ...

خب باشه موفق باشید 😅🙏💜

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
چرا منسوخ خواهرم باقانون جذب رفت سرکار .اگ اعتقاد ندارین لطفا انرژی منفی نفرستید ممنون😐

اسی جان یه تاپیک داری درباره عشق سابقت که بهت پیام داده بودچیکارکردی شوهرت فهمید؟بهت پیام داده؟گفتی بهش؟بعدتاپیکت بازم جوابشودادی؟