2777
2789
عنوان

زبان فشرده

699 بازدید | 17 پست

من خیلی وقته میرم زبان تازه مدرک گرفتم 

ولی به نظرم فشرده بری سه ماه اوکیه سختیه خودشو داره ولی راحت میشی دیگه این همه سالم نیاز به خوندن نداره اشتباه کردم فشرده نرفتم

من الان ترم ۱۶م.فشرده خیلی سخته...فشرده مدرک میده؟؟؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=196273044]اره فک کنم زبانسرا  منم از ابتدایی هی میرفتم ول میکردم اگه همون موقع ادامه میدادم بهتر من تا آیلتس میخوام ادامه بدم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

ارع واقعن من کانون زبان میرم تازع با دوران مدرسمم همراه بود اصلن هیچی حالیم نمیشد ولی بعدش فشرده سه ماهه رفتم کامل یادگرفتم

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎
ارع واقعن من کانون زبان میرم تازع با دوران مدرسمم همراه بود اصلن هیچی حالیم نمیشد ولی بعدش فشرده سه ...

واقعا؟مثل من..حالامن کانون نمیرم ولی کلا زیاد حالیم نمیشه فشرده خوبه؟مدرکش بدرد میخوره برای خارج؟

عه راضی بودی؟ یادت نرفت

ارع خیلی خوب بود

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎
واقعا؟مثل من..حالامن کانون نمیرم ولی کلا زیاد حالیم نمیشه فشرده خوبه؟مدرکش بدرد میخوره برای خارج؟

ارع فشرده خوبه بهتر یادمیگیری واسع خارج بنظرم مدرک زبان خیلی بدرد میخورع 

ارع فشرده خوبه بهتر یادمیگیری واسع خارج بنظرم مدرک زبان خیلی بدرد میخورع 

این فشرده مدرک میدع؟؟