2777
2789

پونزدهم وقت زایمانمه شوهرم کرونا گرفته از مادرش انقد گفتم نرو پیشش میگفت مادرم چیزیش نیس امروز جواب تستش مثبت دراومد حالا شوهرمم درد داره افتاده رفته خونه مادرش گفتم تا خوب نشدی نیا کلی بحث کردیم اخه الان باید اینجوری میشد خونه رو هم ریختم قرار بود خونه تکونی کنیم ک یهو اینجوری شد 

حالا شوهرم مریض دورم شلوغ انقد گریه کردم استرس دارم دلم میخاد بمیرم 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فدات بشم‌زودتر خورد خورد خودت خونه رو تمیز میکردی

میتو نی یه کارگر بگیری کمکت کنه خونه رو مرتب کنید

خودتم‌تست بده 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

حوااااست جمع کنننن نگیری اصلا دوماه بگو نیاد

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
😑😑😑منابع علمی میگن ده روز بعد از شروع علایم ناقل نیس فرد

نه بعضیا دیدم تا بیست روز اینجورین

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
شاید علایم هنوز داشته باشن ولی بعد ده روز ناقل نیستن 

شاید ولی بیچاره بارداره خدا کمکش کنه

کاش فدات بشم‌زودتر خورد خورد خودت خونه رو تمیز میکردی میتو نی یه کارگر بگیری کمکت کنه خونه رو مرتب ...

خدانکنه 

مثلا مرخصی گرفته بود کمکم باشه اینجوری شد اصلا دارم دق میکنم بخدا اخه الان باید اینجوری میشد میترسم یهو زودتر دردم بگیره خونه اینجوری شلوغ شوهرم مریض بخدا سکته میکنم تو همون بیمارستان 😔😔

خواهرم قراره شنبه از شهرستان بیاد کمکم خداکنه با این استرسم چیزیم نشه سرموقعش بیاد بچم