2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

326 بازدید | 21 پست

امروز حالم واقعا خوب نبود و یکی از آشناهامونم دید بیحالم بهم گفت از بس سختگیری کردی و ازدواج نکردی اینجوری افسرده شدی 

یعنی جوری اعصابمو بدتر خورد کرد که داغون شدم

من ۳۱ سالمه تا الان واقعا نه سختگیر بودم نه چیزی ولی با اینکه تحصیلکرده م و همش تو جامعه بودم البته تا قبله کرونا ولی همش آدمایه ناجور سره رام سبز شدن 

بذارید بگم کیا بودن و شما قضاوت کنید که من واقعا سختگیرم و باید کدومشونو انتخاب میکردم؟؟!!!

اولیش که یه خلبان بود به شدت قیافه ش ناجور بود و به شدت خسیس جوری که میگفت باید فقط واسم پول جمع کنی از این به بعدم نباید لباس رنگی و ... بپوشی

دومی یه پسره بود میگفت دوران آشنایی رابطه کامل میخوام واسه شناخت طرف با اینکه ۵ سال ازم بزرگتر بود ولی خیلییییی سن بالا میزد فوری ردش کردم

یکی دیگه م بود که ۱۴ سال ازم بزرگتر بود آخرش کاشف به عمل اومد که زن داره

یه مورد دیگه ام بود همسایه مون واسه پسرش که آلمان زندگی میکرد خواستگاری کرد که معلوم شد معتاده 

الان شما بگید ایراد از منه؟؟!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه بدم میاد ب اونا چ ربطی داره  ینی هر کی میاد خواستگاری زود قبولش کنیم تا فقط مثلا ازدواج کر ...

واقعا... امیدوارم یه بخت عالی نصیب همه اینا که دیر ازدواج کردن بشه تا دهن همه بسته شه فضولن از بس

بابا فعلا وقت داری 

به خدا خودم با مجردیم راحتم دلم نمیخواد ازدواج کنم افسردگیم واسه یه سری مسائل دیگه س

هرکی میرسه به آدم میگه چون مجردی اینجوری شدی اعصاب نمیذارن

به خدا خودم با مجردیم راحتم دلم نمیخواد ازدواج کنم افسردگیم واسه یه سری مسائل دیگه س هرکی میرسه به ...

حالا اگه ازدواج کرده بودی هم یه چیز دیگه میگفتن، مردم همیشه یه حرفی دارن واسه گفتن

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.

من ۳۹ سالمه هنوز ازدواج نکردم 

ازدواج زوری و اجبار نیست 

یکی باید پیدا بشه دوتایی بشید رفیق و مونس هم قدر هم دیگه بدونید 

ازدواج های الان شده یه نوع تجارت 

هر کی به فکر سود و منافع خودش هست 

با عشق و مهر و دوست داشتن باید ازدواج کرد 

اون خلبان اولیه چقدر شبیه خواستگار منه

😂😂😂فکر کنم هنوز داره دنبال زن میگرده. 

سنی نداری، بعدم عزیزم، الان تایم راحتیته، بعدا که هزار مشکل جدید برای اعصاب خردی پیدا کردی، حسرت امروزتو میخوری