2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین راهنماییم کنین لطفا

1700 بازدید | 177 پست

سلام عشقا امیدوارم حالتون خوب باشه

عزیزای دل چیکار میکنین که هر چی میخواین شوهرتون براتون میخره؟

تو رو خدا ب منم بگید

دوستامو میبینم که دم به دیقه خرید و دکتر پوست و ارایشگاه و این ور و اون ورن

ولی من😐😐😐😐

نمیدونم چیکار کنم ک شوهرم بفهمه باید برام خرج کنه😐خسیس نیستا

ولی فک میکنه همینکه شکمم سیره اوکیه😐😐😐تو رو خدا راهکار بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مردم و هنوز نامزدم والله كم كم ماهي5 تومن به بالا براش خرج ميكنم فقط خرج هاي متفرقه

من شوهرم ماهی٤ و دویست میگیرە کە وام ازدواج باید بدیم با کرایە و شارژ  

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
خودش باید بفهمه  اگه نمیدونه که مستقیم بگو. گوشه کنایه به درد نمیخوره

بهش میگم

هر روز

ولی انگار نه انگار

میگم مانتو بخرم الان ۱ ساله نخریدم

میگه این همه مانتو داری مانتو میخای چیکار

هر چی ازش میخام یه جوابی میده و میپیچونه

نمیدونم چطوری باید بهش بفهمونم

نیازهاتو مستقیم و بدون دعوا و اینا راحت بگو،مثلا بگو هفته دیگه میخوام برم دکتر پوست ،کم کم متوجهش کن چه نیازهایی داری،می بینی خودشم‌میخره در واقع باید یادش بدی

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
بهش میگم هر روز ولی انگار نه انگار میگم مانتو بخرم الان ۱ ساله نخریدم میگه این همه مانتو داری ما ...

عزیزم پس نمیخواد که بخره 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود