2777
2789
عنوان

خواب خنده دار من

87 بازدید | 9 پست

خواب دیدم سر ظهره هوا هم گرمه. تو خیابون دارم میرم یه مغازه بستنی فروشی باز بود بهش گفتم بذر بستنی میخام از این بستنی خارجیا🙄 حالا هر چقدر هم فکر میکردم اسمش یادم نمیومذ ولی نوک زبونم بود اونم گفت باشه میارم 😂

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که چیزی نیست من فیلم تارزان دیدم شب خواب دیدم بابام در نقش تارزان از درختای خونمون اویزونه😁😁

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
حتما تازگیا اومده بازار😐😄

😂😂 اینقدر خنده کردم الآن که نگو

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
😂کاش بیدار نمیشدی تا طعمشم میچشیدی

فک کنم میخاستم بکارم😂

[QUOTE=196257027]فک کنم میخاستم بکارم😂[/QUOTEجالبه😑😂

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!