یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فعلا زایمان نکردم اما میدونم دو روز قبل زایمانم میاد جاشو میندازه خونه ما تا ده روز بعدش به همه چی هم کار داره و گیر میده و همه باید مطیع اوامرش باشن !
اومد بیمارستان دیدن من. دودقیقه نگذشته بود گفت من دستشویی دارم.حالا من بیمارستانم خصوصی اتاقم خصوصی دسشویی تو اتاق بود. فرنگی خانوم هم فقط فرنگی میره. شوهرم گفت خب برو دسشویی .گفت نه من اینجا نمیرم باید منو ببری خونه. پاشد رفت
حوبی ندیدم من طبقه بالاش بودم مادرم کمر درد شدید داشت همه کارامو میکرد مادر شوهرم یه بار یه آب هم دستم نداد همش از همه چی ایراد گرفت مثلا شوهرم بچه رو بغل میگرفت خاهر مادرش خودشونو میکشتن که زشته بزار زمین توچه مردی هستی بچه بغل میکنی..وهزاران کارهای نفرت انگیز دیگر
دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
مادر شوهر من سر هر دوی بچه هام بیمارستان اومد و خونمون هم کم نذاشت کلی لباس قبل زایمان واسه بچه هام گرفت و کل دارو گیاهی که بعد زایمان باید استفاده کنی هم گرفت
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.