خسته شدم دیگه هر چی دعا میکنم فایده نداره . فقط میخام ازدواج کنم برم سر و خونه زندگی خودم . خسته شدم اینقد بهم متلک انداختن و بهم گفتن دوستم نداره . خدا کمکم نمیکنه . همه دهه هفتادی هشتادی ها دارن ازدواج میکنتد . من همینجوری تنها موندم به چه گناهی؟ چرا باید ازدواج من ایتقدر سخت باشه . چند سال دیگه باید صبر کنم . دیگه کم آوردم .
خودتو بذار جای من چیکار کنم .من فقط مثل همه ادم های زندگی کنم بچه دلشته باشم .
عزیزم توکلت ب خدا باشه...خدای نکرده بری ازدواج کنی شوهرت معتاد باشه یا بد باشه اون موقع چی؟؟خدا کارش روی حکمت هستـ...صبر داشته باش خودش برات درست میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب حرف کسی گوش نکن اگه میدونی واقعا اونم دوست داره سعی کن زودتر شرایط رو تنظینم کنی که بیاد خواستگاری ...
حرف ازدواج میزنم میترسه 😢
دوستم به من میگه تو رو هوایی . دوست پسر تو الان خوبه ؟ همش این حرفا با تمسخر بهم میگه . خونه ام هی به من میگن ازدواج نکردی فلانی شوهر کرد اون بچه دار شد .