2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶روزه اس

خب تقریبا تخمکگذاری شما حول وحوش روز دوازده پریوده

از روز نهم پریود هر روز صبح سره ساعت مشخص کیت بزن

هروقت که خط دوم همرنگ خط سی شد ینی بیست و چهار تا سی و شش ساعت دیگه تخمکت ازاد میشه

ولی از من به تو نصیحت من خیلی از این کیتا استفاده کردم....اولا توکل کن بخدا دوما یروز درمیون رابطه داشته باشی دیگه نیازی به این کیتا نیس

خب تقریبا تخمکگذاری شما حول وحوش روز دوازده پریوده از روز نهم پریود هر روز صبح سره ساعت مشخص کیت بز ...

اخه پی سی او هستم

چهار ماه اقدامم از ناچاری رو ب این کیت ها اوردم

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
اخه پی سی او هستم چهار ماه اقدامم از ناچاری رو ب این کیت ها اوردم

اهان...مگه پری هات منظم نیس؟ چون تو تنبلی پری ها معمولا نامنظمه

تنبلیت خفیفه یا شدید؟ 

عب نداره اصلا عجله نکن میشه هنوز چهارماه که چیزی نیس

ازگرمیجات غافل نشو...مخصوصا عسل و سیاهدانه

اهان...مگه پری هات منظم نیس؟ چون تو تنبلی پری ها معمولا نامنظمه تنبلیت خفیفه یا شدید؟  عب ندا ...

پریودم دقیق و منظمه از اولم همینجوری بودم ایقد دقیق بود ک یروز عقب انداختم تعجب کردم رفتم سنو گفت پی سی او داری همون عصرش پری شدم هیچ وقتم عقب نیوفتاده دیگه

دکتر ک گفت خفیفه

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰