2777
2789
عنوان

مشهدیا فقَط

651 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. شنیده بودم یک عده داخل مشهدن که جمعیتشونم نسبت به مردم مشهد خیلی کمه و بهشون میگن بربری (یا همون مغول) که بیشتریاشون فقیر و مستضعفن. ببخشید، بربری در اصل افغانن؟ چون خیلی چهرشون با مهاجرای افغان نزدیکه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نژادشونه

مثلن من که سیدم نژادم عربه

البته خیلی این لفظ زشته چون الان ایرانین

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان

خیر بربری ها سربازان مغول هستن که از سمت مغولستان با حمله چنگیز خان به ایران اومدم و فقیر نیستن و اکثرا پولدارن بیشتر تو روستا های شما استان خراسان رضوی زندگی میکنند و اکثرا دسته جمعی در حال زندگی ان و افغان نیستن و اصالتشون برمیگرده به حمله چنگیز خان سربازانی هستن که تحت تاثیر اسلام و فرهنگ ایرانی و امام رضا قرار گرفتن با تشکر

سلام خب بهرحال ثروتمندان که نمیرن پایین شهر بشینن😁

خب نه چون نژادشون فرق داره اکثرا دور همن اینی که پایین شهرن هم دلیل نمیشه بی پول باشن اونجا چون اکثرن مثل همن راحت ترن . 

چرا لفظ رشتیه؟ 🤔

ناراحت میشن

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان
خب نه چون نژادشون فرق داره اکثرا دور همن اینی که پایین شهرن هم دلیل نمیشه بی پول باشن اونجا چون اکثر ...

آهان منکه ندیده بودمشون از چن نفر شنیدم اینطوری بودن. خواستگار خودمم (تهران) چندان پولدرار نبودن و بلا نسبت مثل این غربتا و عقده ای ها بودن 😁