2777
2789
عنوان

عاشششقتونم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂

والا بوخودا😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
ان شاء الله عاقبت بخییر بشن همهه این سختی ها شیرینی زندگی هستن 😍🌹

🙏🙏🙏🙏😍😍😍بله

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
صبح قشنگت بخیر😃❤️  روز خوبی داشته باشی خوشملم💙🌈

صبح توئم بخیر عزیزمممممم😍😍😍😍

همچنین تو گل قشنگم😘😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی.مثبت#  

😃❤️❤️🙏🏻

😘😘

به سلاااامت🖐 چشمممم😍

من آمده ام ای یار 

من آمده ام 

💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

هووووووووووووووووو هووووووووووو

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من آمده ام ای یار  من آمده ام  💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 هوووووووووو ...

خوش آمدی😍😍😂

منم عاشق خودمم ممنون 😌💓

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
منم عاشق خودمم ممنون 😌💓

😂😂😍😍😍😍😘😘

آفرین به تو😘😘

قبل از هر چیزی،باید عاشق خودت باشی😍😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی.مثبت#