2777
2789

سلام همونطور که خیلی ها میدونن من یه پسر ۲ سالو ۱۰ ماهه دارم

۱ سالو خورده ای پیش ۵ میلیون دادم آموزش فیبروز با وسایلااش ۱۰ تومن شد اما نشد خیلی کار کنم

الان رفتم ۵ میلیون بدلیجات خریدم تو دیجی کالا بفروشم که نمیشه

مادرشوهرم همش سرکوفت میزنه به همه میشینه میگه پولای پسرمو هدر میده کار کن نیست

همه می‌خرم میکنن خستم

دوست دارم کار کتم اما استرس میگیرم از این حس پوچی بیزارم شوهرم دیگه هیچی نمیکه اما دوست دارم کار کتم هم با بچه نمیتونم هم مشتری نیس نا امید میشم خیلی حالم بده انکار ضایع ترینم بی دوست ترین اصلن محبوب نیستم با این که برای همه میدوعم اما ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبروز که میگن خیلیی دارمد داره چرا نتونستی کار کنی؟

تو خونه باید کار کنم مامانم همکاری نمیکه باهام  خیلی البته یکی هست میگه میام نگه میدارم هر مشتری ۵۰ بده بهم فامیله اما گذشتش اصلن خوب نبوده و راستش خیلی دوست ندارم‌ بچمو نگه داره 

بعد تو دیوار هم مشتری نمیاد که

یه کم نه خیلی  از همه چی بدم میاد کلافم گیجم نمی‌دونم چی درسته فقط این حرف‌ها عصبیم میکنه

بهترع بری روانشناس یا روانپزشک.دمدمی هم هستی عزیزم..

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
گفتم شرایطمو فیبروز تو خونه نمیان خیلی یعنی آگهی میزارم یه نفر زنگ میزنه اونم میگم خونش نمیاد

شما باید سالن اجاره میکردید یا درصدی جایی کار کنیددر ابتدا

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
کلی پول میدی هیچ حرفی نمیزنن جایی خوب سراغ دارین بگین بهم

اگه افسردگیت خیلیه ک دارو بهتر جواب میده.کسی ک افسردگیش،خیلی کمه روانشناس بدردش،میخوره.بعضی اوقات دارو بهتر جواب میده.من اهوازم دکتر یوسفی خیلی خوبه.من رفتم پیشش خوبم کرد

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

من نمیتونم راهنمایی کنم اخه خودمم همین مشکلات دارم😞فقط از تجربه ام میگم شغلت اشتباه انتخاب میکنی به شرایط زندگیت نگاه کن بدلیجات خیلی خوبه پیچ اینستا بزن دیوار اگهی بزن کنارش شال روسری هم بیار و پشت کار نداری اصلا واسه کارت باید سعی تلاش کنی فقط میگی نمیشه دلت میخاد ولی زودخسته میشی ازش بنظرم خیاطی هم خیلی خوبه یاد بگیری هم توخونه میشه کارکرد خیلی هم شیرینه