2777
2789

من بچه اولم پنج ماهشه میخوام یکسالش شد اقدام کنم واسه دومی 

۳۷ سالمه دکترم گفت نذار زیاد طول بکشه 

کسایی که تجربه دوتا بچه پشت سرهم دارن لطفا تجربیاتشونو بگن

من تجربه نداشتم ولی اقوامامون همشون اینجوری میارن سخت هست ولی خب بهتره دیگ بچه هات همبازی میشن

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بچه ميخواد حيرونم خودم ميگم نه سخته ولى دست بردار از سرم نيست همش ميگه بچمون تنهاست😶😑

چند سالشه اولی؟ والا منم از بس سختی کشیدم و الانم بیخوابی دارم میگم همین یکی بسه اما شوهرم میگه دوتا میخوام

چند سالشه اولی؟ والا منم از بس سختی کشیدم و الانم بیخوابی دارم میگم همین یکی بسه اما شوهرم میگه دوتا ...

من دوتا دارم

اولى ٢١ سالشه

دومى ٦ ماهشه

شوهرم سومى رو ميخواد

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

وااایی سخته فکر کن حامله ای باید این بچتو بغل کنی ببری بشوری غذاشو بدی حموم کنی و...میخواد دندون دربیاره کلی بدقلقی داره و..... در کناره کلی چیزای دیگه یه بچه نوزاد هم باشه که باید ۲۴ ساعت بهش سرویس بدی😢

تازه یه ذره بزرگم بشن یکسره باهم دعوا میکنن

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
وااایی سخته فکر کن حامله ای باید این بچتو بغل کنی ببری بشوری غذاشو بدی حموم کنی و...میخواد دندون درب ...

دقیقا،من هنوز بچمو ازپوشک نگرفته بودم،دومی رو باردارشدم،باشکم گنده بچمو بغل میکردم میشستم،وویی خیلی سخت بود

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️