2821
2789

دوره میکاپ رو نمیخام برم از رو فیلم های نت مخوام یاد بگیرم فقط یه کانسیلر واس سیاهی زیر چشم وبالای چشم میخوام ک نیاز ب سبز وقرمز زدن نباشه باهمون کانسیلرتمام کبودی قرمزی یا حلقه زیر چشمو بپوشونه من مارک مک رو دیدم عالیه دوستان بنظرتون؟ یه کرم پودر عالی هم میخام برا نامزدی عروس هرنوع میکاپی از هرنوع پوستی خوب باشه مارک گریماس خوبه؟؟ 

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کانسیلر تارت عالیه 

اما کرم پودر استفاده نمیکنم نمیدونم‌‌ واقعا اما اگر اصل پیدا کردی هدی بیوتی دوستم داشت خووووب بود اما خب گرونه

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
کرم پودر و کانسیلر این لی ارزونم هستن چرا میخوای انقدر هزینه بی خود کنی

عالی باشه ک تمرین کردم یاد گرفتم مشتریم راضی باشه حالا فرقی نداره ارزون یاگرون فقط مارک ای باشه ک استفاده کردن ونتیجه اش خوب بوده

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

مک دیور استلادر 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
گریماس عالیهههه مخصوصا پنکیک سنگی هاش که با اب میزنن  حرف نداره

چندمدل داره از ارزون تا گرون کدومش وچ شماره ای برامیکاپ خوبه 

من یه کرم پودر خریدم ۴ سال پیش عالیهههههه از اوناس که سنگیه با اب میزنی اسمش volvera

ورورا دوست منم میکاپکاره از همین برند میزنه قیمتشم مفته ها

شماره ۳۰۳

البته زیرش کرمپودر میزد

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز