2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین برا دختر داییم چکار کنم 31 سالشه.... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوانه بگین چکار کنم اخه خانوادش ته دل هی گوشه میدن پسره خوبه ولی به روشون نمیارن میگن ...

خودشون باید ب این باور برسن ک این دوتا رو بهم برسونن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
این واسه کس دیگه ای هم زن زندگی نمیشه سنش کم نیست که بگین جلوش رو میگیریم بدین همین پسره 

سی و یک سال این خیلی افتاب مهتاب ندیدس الان یکسره خواهرش میگه مزون و آرایشگاهه که به خودش برسه به چشم پسره بیاد خواهرش میگفت پسره هم گویا میخواد ولی داییم گفته اخراجت میکنم در رو رو دختره وا نمیکنه... 

حالا چی میشه دخترداییت بچه نیست که بگن عقل نداره ، سنش خوبه  بدن ولی  مهریه که بدرد دختر داییت نمیخوره چون اون پسره چیزی نداره بجاش تمام حق و حقوقو بگیرن ، یا ازدواجشون خوب میشه یا ید میشه دختره خودش میفهمه طلاقشو راحت میگیره.بعدشم اینا به احتمال زیاد با هم دوست شدن از همون چند وقت پیش فقط پنهان میکنن که داییت اخراجش نکنه

حالا چی میشه دخترداییت بچه نیست که بگن عقل نداره ، سنش خوبه  بدن ولی  مهریه که بدرد دختر د ...

نه بابا دوست نیستن اخه پسره کوچیک تره دانشجو دندون پزشکیه پول دانشگاه اینا نداشته و اومده کار هم میکنه و..... واقعا نمیدونم چی بگم الانم که تاپیک میزنم شک ندارم دختر داییم داره بهش فکر میکنه... 

هیچی مگه تو یا بقیه چیکاره این که حرفی بزنی، دختر 31 ساله هست اینم زندگی خودش هرکار دلش میخواد بکنه، بره ازدواج کنه به کسی چه، فقط تو این خراب شده ست که هنوز واسه یه آدم 31 ساله میخوان تصمیم بگیرن، خوبه دارید می‌بینید هرروز کلی آدم فوت میکنن فرصت کوتاه ست اینقدر زندگی واسه دیگران سخت نکنید، هر کس میاد به این دنیا با یه مسیر خاص زندگی میکنه میره اگر اینو بفهمید دیگه  از این مشکلات پیش نمیاد.