2777
2789

من ۲۳ سالمه خیلی تحت فشار هستم تو خونه پدرم فوت شده کلی ارث و میراث گذاشته ولی ازونجایی ک ب اسم مامانمه هیچ راه قانونی نیست ک بتونیم ارثمونو بگیریم ماامانمم میخواد اختیار اموالشو بدع دست برادرم ک اونم میکشه بالا این هیچی ب من هیچ پولی نمیرسع ب اصرار برادرم از شهری ک ۱۹سال توش بودم اومدیم بیرون تو ی شهرستان الان یکی دوساله حالم خیلی بدع ن اعتمادی دارن بهم ن ازادم میزارن بهمم ظلم میشه ارزونه برم شهرمون عشقمو ببیننم الان تقریبا ۸ ماهه اجازه ندادن  مطمنم برم زود میگن برگرد کاش پدرم نمیرفت 😭میخوام جدا شم قانونی از خانوادم کمکم کنید توروخدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چ کنم ب دادم برسین هرکی اگاهی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اگر اسیب بدنی ببینی میتونی از طریق اورژانس اجتماعی اقدام کنی.ولی سنتم از ۱۸سال گذشته نمیدونم حمایت انچنانی میکنن یانه

الان باید شکایت کنی تا ارث رو دریافت کنی انحصار وراثتو برای همین کارا گذشتن.یکم تو اینترنت تحقیق کن اینجا چندتاوکیل هست ازشون بپرس امیدوارم به حقت برسی

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
خدا رحمت کنه پدرتو.خب برو پیش یه وکیل.قانونی حقتو بگیر

ایشون کوچیک ترین ازادی نداره

مطمئنا نمیتونه دنبال وکیل بگرده مدت ها یا دایم در رفت و آمد باشه

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱