2777
2789
عنوان

کمکم کنید :(

91 بازدید | 12 پست

سلام من تازه اومدم نینی سایت چون جاییو برا درد و دل پیدا نکردم .. من یه دختر کنکوریم که چند روز دیگه کنکور میده

خیلی تحت فشارم این روزا چون دانشجو بودم و انصراف دادم تا دوباره کنکور بدم

حالا تو این چن روز نمیدونم چرا پدر و مادرم انقدر بد برخورد میکنن با من

اصلا انگار که من اهمیتی ندارم براشون😢دارم دیوونه میشم از مدل صحبتاشون واقعادیگه طاقتشو ندارم

از دیشب فقط دارم گریه میکنم. هیچ کسیو ندارم حتی ازم بپرسه چته 

الان به سرم زده برم از قرصای افسردگی که دکتر داده چند ورق بخورم راحت شم از این زندگی

دلیلی پیدا نمیکنم برا زندگی کردن:((((

سعی کن تمرکزت رو کنکور باش و ب اهمیت اونا فکر نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تو خودت بهترین دلیلی برای زندگی کردن 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مردن همیشه وقت هست اما برای زندگی کردن فقط یه بار فرصت داری!! تنها راهت الان بیخیالی!

کنکورتو عالی بده و اگه میدونی دانشگاه برو یه شهر دیگه از مهر احتمال زیاد حضوری میشه برو کنکور رو بترکون و خودت رو از جو خونتون نجات بده :)

من کلا خیلی زودرنجم . حالا هرکار میکنم حالم خوب نمیشه متاسفانه افسردگی شدیدی هم دارم شایدبرا اینه

ار ولی وقتی تلاش کردی اخرا خرابش نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برای مردن همیشه وقت هست اما برای زندگی کردن فقط یه بار فرصت داری!! تنها راهت الان بیخیالی! کنکورتو ...

ممنون بابت حرف قشنگت

من قبلا زدم شهر دور

بخاطر دور بودن انقد اذیتم کردن خانواده و نذاشتن برم که دوباره دارم کنکور میدم

❤ ولی خیلی بریدم 21 سالمه ولی انواع سختیارو کشیدم  حس میکنم تحملم تموم شده

فقط به اینده ای فکر کن که احتمال داره قشنگ تر از این روزا باشه

منم دعا میکنم هر اتفاقی خوبی که میخوای برات بیوفته

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
 ممنون بابت حرف قشنگت من قبلا زدم شهر دور بخاطر دور بودن انقد اذیتم کردن خانواده و نذاشتن برم ...

شهرای اطراف استانتون چی؟ جوری که نه خیلی دور باشه که نذارن بری نه اونقدر نزدیک که بهت خوابگاه ندن

مثلا برای کسی که اصفهان هست یزد و شهرکرد و اینجور جاها

شهرای اطراف استانتون چی؟ جوری که نه خیلی دور باشه که نذارن بری نه اونقدر نزدیک که بهت خوابگاه ندن م ...

نمیدونم والا گفتن فقط شهر خودمون:( بدبختی که یکی دوتا نیست