2777
2789
عنوان

چرا با مامانم انقد مشکل دارم

314 بازدید | 14 پست

مامانم خیلی زبون بدی داره با هیچکس نمیسازه از دست زبونش دارم روانی میشم هیچکس اندازه مامانم منو عذاب نمیده  از طرفی خیلی برام زحمت کشیده اصلا دارم دیوونه میشم با شوهرم بد حرف میزنه متلک میندازه جلو خانواده شوهرم عجیب غریب رفتار میکنه عصبی بشه نمیتونه خودشو کنترل کنه هرکی پیشش باشه اهمیت نمیده شوهرمم گاهی اوقات بدون بی احترامی جواب میده بعد مامانم میاد ب جون من میفته ک شوهرت اینجوری گفت انقدر از شوهرم بد میگه ک فقط میمونه بگه طلاق بگیر روش نمیشه وگرنه همونم میگه.بچه ها چیکار کنم ب خدا روانی شدم توروخدا ی راهنمایی بکنید

مامانتو طلاق بده!! 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم دیگه غیرقابل تحمل شده بود زبون مامانم،کمتر میریم اونجا،بابام خونه چند طبقه داره ،ولی رفتم جای دیگه خونه اجاره کردم 

الان چند ساله مستاجریم ولی اعصاب راحته😅

امضا سیخی چند؟
زمانی که دختر تو خونه بودینم ازین مشکلا داشتین؟ بیشتر یا کمتر؟ هیچ اقدامی نکردین؟

از اول همینجوری بود با هیچکس نمیسازه دختر بودم از دستش خودزنی میکردم سرمو ب دیوار میکوبیدم افسردگی گرفتم از بچگی تاحالا عذابم میده حالا هم ی جور دیگه

از اول همینجوری بود با هیچکس نمیسازه دختر بودم از دستش خودزنی میکردم سرمو ب دیوار میکوبیدم افسردگی گ ...

ی روانشناس برین جفتتون باهم 

منم از وقتی با مامانم رفتم بعد سه چهار جلیه همه ی مشکلامون حل شد الان هر کی میبینه تعجب میکنه چقدر بهم احترام میزاریم

مهم نیست .مادرته دیگه .تحمل کن.احترام بذارید باهاش در نیفتید تا بد نشنوید.از اون مدلاست که دوست داره ...

منم میگم مادرمه تحمل میکنم ولی بریدم ب خدا نمیشه اینجا همه چی رو بگی 

ی روانشناس برین جفتتون باهم  منم از وقتی با مامانم رفتم بعد سه چهار جلیه همه ی مشکلامون حل شد ...

نمیاد بریم مشکلش شوهرمه فقط میخاد طلاق بگیرم برگردم با ی بچه 

مامانم ظاهرش انقدر ساکت مظلوم نشون میده هیچکس باورش نمیشه زبونش اینجوری باشه همه فکر میکنن من بدم

نمیاد بریم مشکلش شوهرمه فقط میخاد طلاق بگیرم برگردم با ی بچه  مامانم ظاهرش انقدر ساکت مظلوم نش ...

مامان منم نمیومد باید راضیش کنین شما اول خودتون چند جلسه برین اونا بهتون راهکار میدن