2777
2789
عنوان

کیا موکل دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6124 بازدید | 53 پست
نمیدونم والا خوشم اومد یه لحظه

موکل و کسی میگیره که توکار فال و دعانویسیه که اگه اسیبی برسه بخوره به موکل نه خود طرف و موکلم تو فال گرفتنا کمک میکنه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد شانسی  تباهی آزار اذیت ضرر مالی عشقم ازم دور کرده  رفتم پیش رمال میگه همزاد داری ی مبلغ ...

همزادربطی به موکل نداره 

استارتر از مینو بپرس🤣

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
چجوری داشتی چه کار انجام بدیم موکل داشته باشیم ممکن آسیب بزنه بهمون

موکل کسی که تواین کاره باید برات بگیره و کار هرکسیم نیست عزیزم و باید پول خرخ کنی الکی نیست این کارا نیاز نیست شما سمت این چیزا بری 

یه دوستی داشتم توی اینستا یه پسری براش حرف میزد که یه بار خودشو دوستش میرن بیابون و جاهای صعب العبور خوزستانی بودن ،خودم خوزستانیم

بعد گفت یه کتابی پیدا کردن خیلی قدیمی 

گف مثلا توش نوشته بود اگر میخاهی یکی رو دیوونه کنی این دعا رو توی روی یه کبوتر بخون و اونو رهاش کن که بره تا وقتی که اون کبوتره هست این شخص دیوونس 

یا خیلی چیزای دیگ

دوستم گفت خیلی ترسیدم یه وقت همین چیزا رو سر من امتحان کنه گفت بلاکش کردم 

کلی داستان ازش دوستم گفت   

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
اوکه چیز زیادی ازش نشنیدم  ولی خوب میشد ادم سوالاش ازش میپرسید

اولش واست جذابه ولی همینکه داری بطور عادی زندگیت و میکنی خدات و شکر کن همیشه خوب نیست ادم ازچیزی سردربیاره یااز اینده هرچند نزدیک خبرداربشه چون زندگی و فکر ادم مخطل میشه 

استارتر بیا 

موکلت خونه ماست

توی یخچال داره موز میخوره🤣

اخه چرا این موجود نحیف رو اذیت میکنی 🤣

آهان بنظر جذاب رسید راست میگی من ترسو ام به ریسکش نمی ارزه 

ممکنه از مرگ نزدیکت خبردارشی چندروز میخوایی عذاب بکشی؟یاازضرر مالی و جانی یکی خبردارشی چجوری میخوایی تحمل کنی بخاطرهمین میگم بدرد ادمای معمولی نمیخوره عزیزم

من خودم رفتم پیش یه ملایی

گفت یه جن بهت نظر داره 

گفت نمیزارت کارای خوب انجام بدی واسه ازدواج هم گفت نمیزاره

الان نامزدم دارم ولی

دیگ نمیدونم چی پیش میاد در آینده 

ای خدا چرا اینهمه سایت چرا به جای شاد اومدن تو سایت مادراان

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .