2777
2789

6 هفته و 6 روزمه صدای قلبشو شنیدم😍😍😍😍😍😍😍خییییلی خوشحالم میشه حدس زد ک بچه دختر یا پسر میدونم زوده ولی عجولم😍همه چیزش سالمه؟

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
بزار

گذاشتم

این عکس واس ۸ هفته چقد زوده؟؟ معمولا جنین ۱۱ ۱۲ هفته اینجوریه

ینی چی؟😢😢😢

هنوز خیلی زوده یکم دیگه صبرکن  مهم اینه که سالمه  قلبشم که تشکیل شده خداروشکر

فدات میدونم زوده عجووووولم😍😁

گذاشتم

به حساب خودت از اولین روز اخرین پریودی 

چند هفته بودی؟؟؟

شنیدم که نمیزارن صداشو گوش کنی 

چون هنوز جنین کوچولویه 

من الان هفت هفتمه کی‌برم؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

چ باحال ۶ هفته صدای قلب گذاشته برات😍

من ۷ هفته گف خیلی کوچیکه برام پخش نکرد😒

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

فدات میدونم زوده عجووووولم😍😁

عه تو اونی هستی که باهمیم 

دقیق باهم بودیم یادته

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا