2777
2789
عنوان

چرا من هرچی ختم و نماز برا ازدواج برمیدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 63 پست

چله گرفتن و مدام دعا کردن فقط ایمانتو ضعیف تر میکنه رها کن اصلا بهش فکرنکن بسپار به خدا دوسال هرچی نماز بلد بودم خوندم چند تا چله دیدم نمیشه فقط نا امید میشم الان اصلا دیگه انجام نمیدم معنولی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تا قسمتت نشه این اتفاق نمیوفته... میگن پیشونی منو کجا میشونی.. بذار قسمتت خودش بیاد

چرادقسمت بعصیا خوبه ؟ 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
چله گرفتم بازم نشد

چله نماز جعفر طیار گرفتی؟؟

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

نماز جعفر طیار هر ظهر جمعه تا پیدا شدن سوژه مورد نظر

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

عزیزم فقططططططط انرژی مثبت😍😍

والله،باالله،فقط انرژی مثبت زندگی رو شیرین میکنه😍😍

تمام خصوصیاتی که دوس داری رو روی کاغذ بنویس و بزار جلوی چشمت،هر روز نگاهش کن و انگار که با فرد مورد نظر، ازدواج کردی😁صحبت کن

مثلا خدا رو شکر کن به خاطر شوهر پولداری که بهت داده و .....

اینو انجام بده عزیزم،واقعا تاثیرش رو دیدم😊😊

اگه،اگه،مو به مو این کارارو انجام دادی،انرژی مثبت داشتی فقط،ورودی های منفی ذهنتو بستی، اون خواستگاری که میخوای گیرت نیومد،🤔🤔همه گناهات پای من😁

دیگه از این بیشتر؟😂

فقطططططط انرژی مثبتتتتتتتتت

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
عزیزم فقططططططط انرژی مثبت😍😍 والله،باالله،فقط انرژی مثبت زندگی رو شیرین میکنه😍😍 تمام خصوصیاتی ...

دست خودم نیست منفی گرام 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
بنظرم چیزی زوری از خدا نخواه بزار به موقع هر چه قسمت باشه همون میشه برات 

خب عزیزم مگه خدا نگفتن واسه چیزایی که میخواید خیلی دعا کنید؟؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
چرادقسمت بعصیا خوبه ؟ 

میگم که هرکسی یه قسمتی داره... پسر دایی منم همیجور بود هرجا خواستگاری میرف نمیشد.. با نامزد میشد بهم میخورد به دلایل مسخره ای... حتی رف پیش ملا گفت بختتو بستن فلان.... بعد چنسال به هر حال ازدواج کرد

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑