2777
2789
عنوان

ترس از زن دوم

260 بازدید | 17 پست

بچه ها جدیدا تو اقواممون خیلی رواج کرده ک میرن زن دوم میگیرن حتی جوونایی ک تازه زندگیشونو شروع کردن،شوهرم منو دوس داره ولی خیلی دعوا میکنم ،میترسم مخفیانه بره زن بگیره

هفت سال خواننده خاموش بودم،ولی بلاخره ب نی نی سایتیا پیوستم😁

خو دعوا نکن.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط طلاق😐💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
خب اون یکم سر ب هواست ،حق دارم حرصم در بیاد

عادت میکنی😐

شوهر من کلی خرابکار و سر به هواسسس😣

امروز رفته در پذیرایی باز گذاشته،طوطی داریم ممکنه گزبه بیاد ببره.

.سر کیکا رو نبسته سفره رو باز گذاشته.

و کلا خرابکاری هم زیاد داره.اوایل دعوا میکردم.الان زنگ زدم با خنده گفتم بهش😂😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
عادت میکنی😐 شوهر من کلی خرابکار و سر به هواسسس😣 امروز رفته در پذیرایی باز گذاشته،طوطی داریم ممکن ...

کاش فقط همینا بود ،ی جوریه زیاد با من نمیپره ،خیلی باهم نمیریم خرید،یا بیرون دور دور،رستورانی جایی،مهمونی دو نفره ای ،مجلسی حرفی باهم نداریم اونقد زیاد

هفت سال خواننده خاموش بودم،ولی بلاخره ب نی نی سایتیا پیوستم😁
تو چرا همه جا میگی فقط طلاق؟😐😂

مردم جر بخورن ع خنده😂💔🔫

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
راه حل آخر🤣🤣

تمکینش کن

غر نزن

باهاش عاشقی کن

هرچی دوس داره بپخ