2777
2789
عنوان

عصبانیم از دستش..😡😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ اون ۱۹  قصد ازدواج بود قراره بعد کنکور ۱۴۰۱ رسمی بشه من نمیخواستم ب  ننش بگه ولی کا ...

تازه ۱۹ سالشه😂قصد ازدواج تو این سن؟خرج و مخارج رو کی میده؟نه کاری داره نه خونه نه ماشین نه تحصیلاتی تازه قراره دانشگام بره خدا میدونه اونجا چی میگذره بهش 

پسر۱۹ ساله برای ازدواج؟! 

پسر۱۹ ساله تشخیص نداره که

هزار بار نظرش عوض میشه و ..

خیلی خیلی زیاد سنش کمه

باید مثل بچه بزرگش کنی اخرشم میگه من بچه بودم حوونی نکردم منو انداختی توی ازدواج

بیشتر فکر کن لطفا

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
از روی چی اینو میگی 😄

شناخت زیادی رو مردها دارم

بعد از ازدواج نمیتونه از مادرش جدا زندگی کنه

حتی اگه جدا زندگی کنه هرررروز باید بهش سر بزنه

وابستگیشون زیاده

مادر طاقت نداره ببینه تک پسرش وقتشو با تو بگذرونه

خلاصه ک حسش نی توضیح بدم اما نابود میشه زندگیتون

👋Bye
زود نیس بنظرت؟ این هنوز خرجیشو از یه نفر دیگه میگیره😐

خب بر اساس نتیجه کنکورش دیگه... درواقع اون وقت مستقل میشه حالا زود و دیرش مهم نیست چون به هرحال زمان زیادی برا نامزدی هست مشکلم این نیس😭

ان مع العسر یسرا😊💚
من ۱۸ اون ۱۹  قصد ازدواج بود قراره بعد کنکور ۱۴۰۱ رسمی بشه من نمیخواستم ب  ننش بگه ولی کا ...

از الان عروس بازی درنیار ک مامان تو فهمیده مامان اونم بفهمه چی میشه 

تازه این نشون میده تصمیمش جدیه 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤