2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون که گفتی زن داداشت چیزه؟

اگر همونی که خب داشتم میگفتم، داداشت طلاق بگیره بهتره زندگی با اون خانم سخته مخصوصا بچه هم داره زیر دست چنین زنی بزرگ نشه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
همون که گفتی زن داداشت چیزه؟ اگر همونی که خب داشتم میگفتم، داداشت طلاق بگیره بهتره زندگی با اون خان ...

ببین داداشم نمیدونه کامل فقط چند بار تعهد داده این کار و نکنه

اما تکرار میکنه من فهمیدم

به شوهر من و شوهر خواهرم اینقد ارتباط داشته البته تلفنی

شوهرم تهدیدش کرد که زنگ بزنه به پدرش اطلاع میده 

اما این خانم به قدری ظاهر مومن 

داره که گردن نمیگیره

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃

داداشم کارگر زحمت کش صبح تا شب سر کار بعد میاد زنش اینقد خدمت میکنه هواشو داره

که داداشم همچین فکر نمیکنه

اما متاسفانه اون زن خیلی خرابه

ببین داداشم نمیدونه کامل فقط چند بار تعهد داده این کار و نکنه اما تکرار میکنه من فهمیدم به شوهر من ...

دفعه بعد اگر دیدی زنگ زده تماسشو ضبط کنین به داداشت نشون بدین

وقتی چندبار تعهد داده و بازم کارشو تکرار کرده یعنی بازم قراره انجامش بده اگر داداشت براش مهمه قاعدتا باید بعد فهمیدن طلاقش بده و تو دادگاه اگر ثابت بشه این زن مشکل داره و با مردای دیگه ارتباط میگیره، حضانت بچه رو هم میدن به داداشت

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
دفعه بعد اگر دیدی زنگ زده تماسشو ضبط کنین به داداشت نشون بدین وقتی چندبار تعهد داده و بازم کارشو تک ...

قضیه تماس به شوهرم بر چندین سال پیشه 

کلا زنگ نمیزنه دیگه

اما ارتباط همه جوره داره خیلی کثیفه 

جالبه اگه هر کس ببینه میگه چقد زن خوب با خدا

داداشم کارگر زحمت کش صبح تا شب سر کار بعد میاد زنش اینقد خدمت میکنه هواشو داره که داداشم همچین فکر ...

زنش هواشو داره که داداشت شک نکنه وگرنه اگه دوسش داشت فکر بودن با مرد دیگه ای رو نمیکرد

عزیزم خب مدرک جمع کنین قرار نیست یهویی برین بگین خانمت هرز.س همین ضبط کردن تماس میدونی چقدر مهمه؟ دو سه تماسو که بهش نشون بدین خودش باور میکنه