2777
2789
عنوان

خانم های باردار یلحظه

211 بازدید | 33 پست

میشه جنسیت  بچتون و ویارتون رو بگین  من از گوشت متنفرم و ضربان قلب بچم ۱۵۰ بود بنظرتون چیه

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از اول تا16 هفته از مرغ متنفربودم دوغوهندونه و خیار میخوردم خنکی دوسداشتم کلا عاشق گوجه سبزبانمک فراوون بالواشک ترش که بچه ام دختره  

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من نمیدونم چیه ولی من از گوشت قرمز خوشم میاد ولی از مرغ بدم میاد 

من از هردو متنفرم  از ادویه حالم به هم میخوره

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  

😍😍😍😍پسمل دارم

☹☹غذاهایی که ظاهرشون زشت باشه رو اصلااااا نمیتونم بخورم

دوغ گازدار هم زیاد میخورم😂😂😂

فداش بشم عشقم😍😍 دوغ دوس داره😘😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
از گوشت و‌مرغ متنفرم عاشق دوغم پسر

منم عاشق دو غم ولی اگه خیلی ترش باشه نفخ میگیرم 

چیه نی نی ت؟

هنوز مشخص نیس😤

سلام ببخشید اگه اشکال نداره منم سوالمو اینجا بپرسم؟؟

میگم کسایی ک ویار داشتید شما هم گاهی ویارتون بیشتره گاهی کمتره؟؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
ضربانش ۱۴۶ بود یا ۱۴۲ دقیق یادم نیست، خیلی دوغ دوست دارم گوشت مرغ اصلا نمیخورم، همیشه شدید گرممه،&nb ...

منم شرایط شما رو داشتم و بچم پسر بود

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
سلام ببخشید اگه اشکال نداره منم سوالمو اینجا بپرسم؟؟ میگم کسایی ک ویار داشتید شما هم گاهی ویارتون ب ...

من حس تهوع دارم از اول 

ولی اون تنفر از غذاها همچنان هس مثل گوشت و ماکارونی و اینا