من ۵۰روزه مادرم فوت کرده یکی ازجاریهام که باهاشم خوبم اصلن نه مراسم اومد نه تسلیت گفت_اینم بگم ما یک محوطه خیلی بزرگمراسم گرفتیم بافاصله وماسک و الکل ضدعفونی مدام استفاده میکردیم_خواهرشوهرمم حتی یک پیام تسلیت نفرستاد حالا بلندشده ازتهران اومده شوهرم میگه بایدبریم دیدنش_اینم بگم خانوادشم این۵۰روز نه زنگ زدن نه اومدن دیدن من با اینکه مشکلی نداریم_الان من حق دارم ناراحت بشم ونرم دیدنش_لطفا توهین نکنین
هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بله عزیزم بنظر من حق داری دیدنش نری.توقع زیادی نداشتی ازشون که نتونن به جا بیارن.یه تلفن و یه دیدار برای تسلیت کاری نداشت که.من تو دوران کرونا فهمیدم که هر کسی بخواد هر جا بره میره ولی هر جا که دوست ندارن برن میگن کروناعه.یعنی جاری و خواهرشوهرت هیچ جا نمیرن؟باور نکن .
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
آره عزیزم حق با شماست خدا مادرتون رو رحمت کنه بهشت برین جایگاهشون باشه... جاریو خواهرشوهر مگه نونوایی و سوپر مارکت با خرید نمیرن اینجا هم به همین شکل با رعایت بهداشت میومدن نرو و برای خودت ارزش قائل شو