2777
2789
عنوان

حق با کیه

247 بازدید | 12 پست

من ۵۰روزه مادرم فوت کرده یکی ازجاریهام که باهاشم خوبم اصلن نه مراسم اومد نه تسلیت گفت_اینم بگم ما یک محوطه خیلی بزرگ‌مراسم گرفتیم بافاصله وماسک و الکل ضدعفونی مدام استفاده میکردیم_خواهرشوهرمم حتی یک پیام تسلیت نفرستاد حالا بلندشده ازتهران اومده شوهرم میگه بایدبریم دیدنش_اینم بگم خانوادشم این۵۰روز نه زنگ زدن نه اومدن دیدن من با اینکه مشکلی نداریم_الان من حق دارم ناراحت بشم ونرم دیدنش_لطفا توهین نکنین

بله حق داری کاملاااا

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبایدبری 

وقتی احترام ندیدی جایز نیست احترام زیادی بزاری

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بله عزیزم بنظر من حق داری دیدنش نری.توقع زیادی نداشتی ازشون که نتونن به جا بیارن.یه تلفن و یه دیدار برای تسلیت کاری نداشت که.من تو دوران کرونا فهمیدم که هر کسی بخواد هر جا بره میره ولی هر جا که دوست ندارن برن میگن کروناعه.یعنی جاری و خواهرشوهرت هیچ جا نمیرن؟باور نکن .

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
بله عزیزم بنظر من حق داری دیدنش نری.توقع زیادی نداشتی ازشون که نتونن به جا بیارن.یه تلفن و یه دیدار ...

اره دیگه همینومیگم ازعید این دفه دومه ازتهران میاد مشهد_اصلن دیدن هیچی یک زنگ یک پیام مگه چقدر کارداره_من۱۱ ساله عروسشونم دارم هر رفتار پسرشون روتحمل میکنم واقعا یکم احترام حقمه دیگه

آره عزیزم حق با شماست خدا مادرتون رو رحمت کنه بهشت برین جایگاهشون باشه... جاریو خواهرشوهر مگه نونوایی و سوپر مارکت با خرید نمیرن اینجا هم به همین شکل با رعایت بهداشت میومدن نرو و برای خودت ارزش قائل شو 

مهربان باشیم با هم🙂
آره عزیزم حق با شماست خدا مادرتون رو رحمت کنه بهشت برین جایگاهشون باشه... جاریو خواهرشوهر مگه نونوای ...

ممنون عزیزم_نه نمیرم گلم ولی میدونم پدرشوهرم باز یک جنجالی راه میندازه