2789
عنوان

دلم خونه از دست بچم خدایا من چ گناهی کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 121 پست
آخی عزیزم معلومه خسته ای. خداقوت بده. کمی به روحیه خودتم توجه کن. خودتو وقف بچه نکن که احساس بدی ندا ...

چاره ای ندارم تا بزرگ شدنش حداقل سه سال دیگه وضع همینه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برام دعا کن خدا صدامو نمیشنوه ممنونم عزیزم😢

این چه حرفیه گل نازم؟😊

خدا انقدر دوس داره باهاش صحبت کنی😍😍

حتی من گناهکار😭حتی وقتی من با خدا صحبت میکنم بهم نمیگه تو گناهکاری باهام صحبت نکن😍میگه بیشتر باهام حرف بزن😍😍😍

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
من با همه چی کنار میا الا مریضیاش به خاطر دارو نخوردن واقعا من این دوسال فقد در خدمت بچم بودم از هم ...

این اشتباهیه که اغلب مادرای ایرانی میکنن.

قرار نیس با اومدن بچه خودمون رو فدای بچه کنیم و زندگیمون رو بذاریم کنار. اما من این رو خیلی دیر فهمیدم.

همین رفتارم هم باعث میشد روحم زود خسته و کلافه شه.

اگه روزی فقط یک ساعت به تفریح یا به مثلا زیبایی خودم رسیدگی میکردم، قطعا حال دلم بهتر بود و توی بیماری های بچه م، همراه بهتری براش بودم.

ضمنا،

بچه تون الان دو سالشه و متوجه پاداش و تنبیه میشه. حتما برای دارو خوردن بهش یه جایزه بدین و برای نخوردن، از چیزی که بهش علاقه داره، محرومش کنین.

خیلی موثره

خب همینکارو کردم گاهی بالا میاره بعدش بعدشم از نفس نکشیدنش میترسمدجونم بالا اومد تا سرفش قط شد

نباید بترسی اینجوری خودت هم هول میشی نمیتونی کاری انجام بدی من داداشم شیش سالشه از بچگی تا الان اینجوری بهش دارو دادیم

ینی امروزمو با بدترین حال شرو کردم لعنت ب این مریضیا

یاد دوقلوهام افتادم که تا یکیشون مریض میشد اون یکی هم روز بعدش، دوقلوهام چون نارس به دنیا اومدن سریع مریض میشدن 

خداروشکر اون روزا گذشت، خواهری این روزا هم میگذره خودتو اذیت نکن بلندشو یه آب سرد بریز رو صورتتو دستات تا چاکراهای مثبتت فعال بشه انرژیت تغییر کنه♥

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
روده اش سیاه شده عمل کردن در آوردن ولی گفتن امیدی نیست. عزیزم خیلی برای حال دل پدر و مادرش دعا کن.😭 ...

وای خدا ،خدا به دلشون آرامش بده چند سالشه ؟چرا اینجور شده آخه ؟علت خاصی داره؟

الان دخترم پنج سالشه گفتی یادش افتادم دوماهش بود می‌رفت زیر سینه گریه میکرد بچه نوزاد هشت ساعت شیر ن ...

این به هیچ عنوان نخورد تا هفت ماه تو خاب بهش میدادم مهمونی جایی نمیتونستم برم باید میخابید تا میخورد اخرم شیرخشکی شد و چقدم شوهرم سر این قضیه منت گزاشت سرم هعی....

یاد دوقلوهام افتادم که تا یکیشون مریض میشد اون یکی هم روز بعدش، دوقلوهام چون نارس به دنیا اومدن سریع ...

خداروشکر این ی قله ب اندازه ی سه قلو زحمت و سختی داره