2777
2789

خدایا بابامو میخوااااااااام  چکار کنم عزیزان هیچ چیزی آرومم نمیکنه حالم خیلی خرابه فقط میخوام بمیررررم یکی ی دونه بودم و ب شددددت وابسته  

بمیرم برات💕💕جاشون اونجا راحته گلم.میبیننت و همیشه هم کنارتن با اینکه خودت حسشون نمیکنی.مگه میشه بابا دخترشو ترک کنه اخه؟خداصبرت بده

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش سرمو میزنم ب در و دیوار و زمین  همش صورتمو خونی میکنم و ب سر و صورتم میزنم  میگم شاید خدا دلش برام بسوزه و بابامو ب من پس بده  همه مردم میگن الان مامانت و داداشات هم مریض می‌کنی با این بی تابی هات      

خیلی متاسفم

خداوند روح پدرتو با اقا رسول الله ص محشور کنن. 

با خدا درد و دل کن اما نگو چرا. ما بنده ایم باید تسلیم باشیم. خداوند بهت صبر میده. نعوذ بالله از روی دشمنی که خدا پدرتو نگرفته. خیلی ها هم از بچگی پدر نداشتن. مادر نداشتن. سخته. حیلی سخت. منم داغ دیدم.. داغ جگر گوشه امو... اما نباید بذاریم شیطان بین ما و خدا جدایی بندازه...صبوری کن. همه ادمها طعم مرگ رو می چشن. این تقدیر ماست.... تا مادرت زنده است قدرشو بدون. قوی باش. قوی بودن سخته. قوی بودن یعنی دلت که شکست به خدا پناه بیاری. چشات پیش خدا خیس بشه و بغلش گریه کنی.   

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.