2789
عنوان

حس میکنم برامون دعا گرفتن حال هردومون افتضاااااااس

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست
چطور نیستن؟

دنبال سرکتاب و دعا ازاین جور چیزا

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت تو نت سرچ کن رفع دعا فکر کنم نوشته سوره بقره گذاشتن تو خونه با هندزفری گوش کن و اون کارا رو انج ...

باشه فردا انجام میدم الاناصلا حال خوبی ندارم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
مثل همیم منم فرکانسم منفیه امشب