2777
2789
مشهدی های عزیز یه سوال من اگه بخوام با هواپیما بیام یه زیارت کنم و برگردم چجوره منظورم اینه که تو ...

رعایت میشه ولی بازم باید مراقب باشی الان که افتضاح شلوغه بخاطر عید

رعایت میشه ولی بازم باید مراقب باشی الان که افتضاح شلوغه بخاطر عید

الان که نه

من به شدت حساس و وسواسیم

اما دو ساله نرفتم حرم دارم‌ دق می کنم.

قبلا لااقل سالی یه بار رو میرفتم مشهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که نه من به شدت حساس و وسواسیم اما دو ساله نرفتم حرم دارم‌ دق می کنم. قبلا لااقل سالی یه بار ...

من توی کرونا رفتم هر فرش ۶متری مختص یه نفره فضا بازه 

داخلم بخوای بری فاصله رعایت میشن یسری خادمیار سلامتم گذاشتن تذکر میدن و حواسشون هست خیالت راحت باشه عزیز

مرکز شهر خوبه.. اطراف حرم شلوغه...  بازم بستگی ب خودتون داره... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

من مشهدم خونه ی مامانم امام رضا ولی اصلادوست ندارم خونه خودمون وکیل آبادخیلی بهتره دوروبرحرم جالب نیست 

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  

قربون امام رضا 

اطراف حرم جز محله های پایین هس 

بنظرم برا زندگی خوب نیس 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
الان که نه من به شدت حساس و وسواسیم اما دو ساله نرفتم حرم دارم‌ دق می کنم. قبلا لااقل سالی یه بار ...

اگه انشاا... اومدین مشهد نزدیکای اذان صبح برین حرم خیلی خلوت تره 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
مشهدی های عزیز یه سوال من اگه بخوام با هواپیما بیام یه زیارت کنم و برگردم چجوره منظورم اینه که تو ...

واقعا پروتکل ها خیلی رعایت میشه

ولی فعلا خیلی شلوغه عزیزم خیلی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اطراف حرم محله خلوت نداره؟

داره اما مثلا چهارراه خواجه ربیع و.. خوبه واسه شما

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل