2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفاااا

165 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان.مامانی گل،دختر من ۱۵ ماهش هس یه مدتی میشه خیلیییییی بی اشتها شده در حد یکی دوتا قاشق غذا میخوره.شما تجربه این مدلی داشتین؟؟چکار کنم؟واقعا عصبی شدم خیلی ناراحتم.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

لطفا به زور غذانده به بچه

خود مونم خوب بعضی وقتا اینجوری میشیم بچه هاهم بعضی وقتا بی اشتها میشن الانم که تابستونه هواگرمه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

من مولتی ویتامین دادم گشنش میشد غذا میخورد

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا به زور غذانده به بچه خود مونم خوب بعضی وقتا اینجوری میشیم بچه هاهم بعضی وقتا بی اشتها میشن الا ...

نه اصلا به زور نمیدم.ولی خب اعصاب ادم خرد میشه😢 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
من مولتی ویتامین دادم گشنش میشد غذا میخورد

من دارم زینک پلاس سانستول میدم اما هیچچ اثری نداره

بچه من تا 8سالگی خیلی لاغربود خیلی روغذاخوردنش حرص خوردم به زور غذا میدادم هم اونو اذیت کردم هم خودمو الان خیلی پشیمونم چون همش میگم کم بخور اضافه وزن داری🙁

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
بچه من تا 8سالگی خیلی لاغربود خیلی روغذاخوردنش حرص خوردم به زور غذا میدادم هم اونو اذیت کردم هم خودم ...

حقیقتش من میترسم ضعیف بشه با نخوردنش.یعنی غذا خوردنش در حد خیلیییی کم که اصلا میتونم بگم نزدیک صفر هس.

من دارم زینک پلاس سانستول میدم اما هیچچ اثری نداره

من اینو میدم نیم تا یک ساعت قبل غذا

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
من اینو میدم نیم تا یک ساعت قبل غذا

خوبع؟؟حالا دفعه بعد میگیرم.یه سوال دیگه که داشتم اینه.زینک میگن رو مغز بچه اثر میذاره درسته؟؟

خوبع؟؟حالا دفعه بعد میگیرم.یه سوال دیگه که داشتم اینه.زینک میگن رو مغز بچه اثر میذاره درسته؟؟

والا رو مغزش نمیدونم مگر اینکه با پزشک مشورت کنید این خوبه وقتی میدم گشنش میشه غذا میخوره رشد موهاشم زیاد میشه

حقیقتش من میترسم ضعیف بشه با نخوردنش.یعنی غذا خوردنش در حد خیلیییی کم که اصلا میتونم بگم نزدیک صفر ه ...

پس حتما سرما خوردگی داره که خودشو نشون نداده 

مایعات بیشتربده بهش اب میوه طبیعی بده

والا رو مغزش نمیدونم مگر اینکه با پزشک مشورت کنید این خوبه وقتی میدم گشنش میشه غذا میخوره رشد موهاشم ...

ممنون عزیزم.حالا اینم امتحان میکنم

پس حتما سرما خوردگی داره که خودشو نشون نداده  مایعات بیشتربده بهش اب میوه طبیعی بده

خودش خیلی اب میخوره.یعنی ممکنه سرماخوردی باشه.پس چرا هیچ علائمی نداره.

خودش خیلی اب میخوره.یعنی ممکنه سرماخوردی باشه.پس چرا هیچ علائمی نداره.

منو پسرمم چندروزی بود هردو اینجوری بودیم زیاد تشنه میشدیم اصلا میل خوردن هیچیو نداشتیم بعد چند روز گلو دردو شکم درد گرفتیم 

انشاالله که دخترشما مریض نشه ولی اگه شدهم نگران نباش زود رفع میشه

منو پسرمم چندروزی بود هردو اینجوری بودیم زیاد تشنه میشدیم اصلا میل خوردن هیچیو نداشتیم بعد چند روز گ ...

البته دیروز با پریروز مخصوصا پریروز بیرون رویش خیلی زیاد شد.دیگه امروز بهتر شد مثل حالت قبل.مثلا پریروز  ۴ ۵ بار دفع داش یه کوچولو هم تقریبا ابکی بود.ممکنه سرماخوردگی بوده باشه الان رفع شده باشه؟