2777
2789
نه خنده جرم نیست اما به وقتش. تاپیک فان

این تاپیک هم خیلی جدی نیست ! نصف تاپیک های این جا هم سرکاری ان 😀 در هر حالی هم خندوندن دیگران عالیه 😇

ایشون هم سنش کم نیستاااا ۲۰ سالشه🙄😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بذار  دوباره

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
 ننه بزرگ برا بار چارمه ریپ میزنی  ببین من جواب دندون شکن خیلی دارما ولی نمخام ب ...

عزیزم بی خیال😚💜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این تاپیک هم خیلی جدی نیست ! نصف تاپیک های این جا هم سرکاری ان 😀 در هر حالی هم خندوندن دیگران عالیه ...

این تاپیک جدیه ایشون خواست عکس بگیره اما یه کم دیر شد و صد نفر خواستن گزارش بزنن

عشقم 💜
همش تو هر تاپیکی داری حرف می زنی میاد عکس بی ربط طنز و این چیزا میذاره

عخی عقده_ای_بدبخت#  

بخوام صبت کنم میترکم و ممکنه برنگردوننم دیگ

پس سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
این تاپیک جدیه ایشون خواست عکس بگیره اما یه کم دیر شد و صد نفر خواستن گزارش بزنن

ترو سننه؟؟؟؟ 

ای بابا

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

شما زندگی رو سخت گرفتی گلی این جوری خودت اذیت میشی 😚

یه صلوات محمدی پسند بفرستین و تامااامممم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫