2777
2789

خانوما خیلی به دعاهاتون نیاز دارم خیلی🙏🏻💚😔

میگن 40 نفر از ته دلشون دعا کنن دعا هاشون میگیره پس واس من بیچاره هم دعا کنید اگه میشه نفری یدونه ایت الکرسی برام بخونید به نیت کارگشاهیم 😔🙏🏻

خیلی نیازم به دعا خیلی😔💔

منو خواهر خودتون بدونید و برام دعا کنید 😔🙏🏻💔

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

هیچ کار خاصی نمیکردم چون با وجودشون هم همه کاری میکنم😂🤦‍♀️

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچرخه😍

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

برهنه ت خیابون😍😍😁

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎