2777
2789

دکتر چند بار رفتم همشون پماد میدن و قرص فقط یک هفته خوب میشم دوباره برمیگرده طب سنتی تا بحال انجام ندادم علائم ترشحات سفید رنگ و بد بوبا عرض معذرت

☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست این شیاف کجا میفروشن

من از طب اسلامی خریدم گفتن واسه تو لازم نیست چون عفونت ندارم و فقط تخمدانم پلی کیستیکه . ولی فک کنم واسه بیرون ریختن عفونت عالی باشه . 

یکی هم اینکه فک کنم همسرت هم استفاده کنه چون پاکسازی میشه بدنت ولی احتمالا بعد رابطه برمیگرده 

هیچ  

باید 20 تا دونه لباس زیر داشته باشی. تند تند عوض کنی. 

بعدش هم کامل خشک بشه. 

بعضی ها به پودر لباسشویی حساسیت دارند. با صابون رختشویی بشورید. یا با پودر صابون. 

بیشتر زن هایی که عفونت دارند. مشکل از شوهرشون است. 

مردها حتما باید قبلش.. دوش بگیرند. یادتان نرود. 

از صبح تا شب سر کار هستند عرق می‌کنند و..... 

ببین تمام لباس زیر هاتو بنداز بیرون ، از این نخی 6 تایی ها بگیر ، دوم اینکه با سشوار خودتو خشک کن نه با دستمال ، تو خونه شرت نپوش ، شیرینی زیاد نخور ، بعد دکتر برو برای یه دوره اگه بهت دارو داد خودت برو داروخونه و یه پماد واژینال اضافه تر بگیر ، یک هفته بعدش هم استفاده کن حتما خوب میشی ، نزار مزمن بشه این بیماری های زنانگی به سختی از آدم کنده میشه