2777
2789

خانوما من این ماه ماه چهارمه که اقدام به بارداری میکنم  این ماه رفتم ازمایش قبل از بارداری دادم جوابش هنوز نیومده ولی سنو دادم سنو هیچ مشکلی نداشت یکم عفونت لگنی داشت که یه قرص و یه امپول نوشت گفت کمه زود برطرف میشه عفونت واژن هم داشتم که دارو مصرف کردم و الان در حال از بین رفتنه امروز که سنو دادم گفت احتمالا تخمکت و ازاد کردیه چون من دیروز صبح کیت تخمک گذاریم مثبت شد ولی امروز یکم کمرنگ تر بود کیتم من تو این دو سه روز که کیتم مثبت شد نزدیکی کردم ولی امروز تو سنو گفت تخمکت نیستش احتمالا ازاد شده  و این ماهم خبری نیست از بارداری 🙁

من بیست پنجم خرداد کامل پاک شدم و نزدیکی داشتم بعد۳۱خرداد کیت تخمک گذاریم مثبت شد 

دوره هامم ببست و هشت روزست یعنی از روز اول پریودیم تا یه روز قبل از پریودی بعدی بیست و هشت روز طول میکشه    

اگر لقاح انجام شده بود تو سنو مشخص میشد؟

زمان تخمک گذاریم طبیعیه؟

تخمک‌گذاری همیشه یه اصول ثابتی نداره اگه لقاح شکل گرفته بود تو سونو مشخص نمیشد به این زودی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چندم کیتت مثبت شد؟روزچندم دکتر گفت تخمکت آزاد شده؟یکم گنگ نوشتی واضح تر بگو

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
روز چندم کیتت مثبت شد؟روزچندم دکتر گفت تخمکت آزاد شده؟یکم گنگ نوشتی واضح تر بگو

ببین دیروز کیت گزاشتم مثبت شد امروز کیت گزاشتم یکم کمرنگ تر از دیروز بود 

بعد امروز رفتم سنو دادم  هم سنو قبل از بارداری هم اینکه میخواستم ببینم فولیکولم چقدشه اما چیزی پیدا نکرد تخم دون و رحم همه رو هم چک کرد گفت مشکلی نداری

تخمک‌گذاری همیشه یه اصول ثابتی نداره اگه لقاح شکل گرفته بود تو سونو مشخص نمیشد به این زودی

یعنی اگه تخمکم ازاد شده بود تو سنو دیده نمیشد؟ البتن سنو شکمی گرفت از اینا نبود که دستگاه بزاره داخل

یعنی تخمک گزاریت چند روز بعد از پریودیت انجام میشه

بببن تخمک ازاد شدن قانون نداره.میگن تو فلان تاریخ همیشه ازاد میشه.ولی یهو دیدی بلافاصله بعد پریودت ازاد شد.شرایطش اوکی شد.واسه منم دقیقا بعد پریودم حامله شدم.با توجه به سن بارداری که بهم گفتن

تورو سننه قربونت برم!!!!
یعنی اگه تخمکم ازاد شده بود تو سنو دیده نمیشد؟ البتن سنو شکمی گرفت از اینا نبود که دستگاه بزاره داخل

تخمک چرا معلوم بیشه ولی اگه بارور بشه می‌ره سمت فالوپ و اونجا اصلا قابل رویت نیست.سونو شکمی معمولا نشون نمی‌ده دقیق 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بببن تخمک ازاد شدن قانون نداره.میگن تو فلان تاریخ همیشه ازاد میشه.ولی یهو دیدی بلافاصله بعد پریودت ا ...

اخه منم سه ماه که اقدامم از وقتی پاک میشم تا دو سه روز بعداز تخمک گزاریم همش نزدیکی داریم اینبار ماه چهارمه و سنو دادم که باز هیچ معلوم نشد