2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد سزارین

2028 بازدید | 19 پست

خانوما من به علت مسمومیت بارداری بیست و نه هفتگی سزارین شدم و بچه نه روز بعد تموم کرد ایا شش ماه زمان برا بارداری مجدد کافیه کیا بعد سزارین زود باردار شدن حال رو حیم اصلا خوب نیس 

وزنت توی بارداری چقدر بالا رفت؟

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم بزار حداقل دو سالی بگذره برا سقط 11 هفته میگن 6 ماه صبر کن واسه شما ک همون بچه بود

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
وزنت توی بارداری چقدر بالا رفت؟

من تا قبل مسمومیتم هفت کیلو بعدش کهدمسمومیت بارداری گرفتم هر دو روزی سه چهار کیلو میومد روم یه هفته بیمارستان بستری بودم اندازه تخت بیمارستان شدم بعد زایمان  از ۷۸کیلو شدم شصت و دو کیلو همش ورم بود برگشتم به وزن قبل بارداریم

نمیتونم دو سال حالم خیلی بده  

خدا بزرگه برا خودتم سخته خودتو تقویت کن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

برا مسمومیت نمیدونم ولی یکی از آشناها بچه توی شیش ماه تو شکمش ایست قلبی کرد ۷ماه بعد دوباره اقدام کرد تو اولین اقدامم گرفت 

ببخشید میپرسم مسمومیت بارداری از چی میاد؟

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
من بعد از نه ماه حامله شدم پارسالم بچه سومم تو تو بیستو نه هفته زایمان کردم که بعد از چهار روز فوت ک ...

واقعا ؟؟الان باردارید؟علت زایمانتون مسمومیت بود؟جای بخیه مشکل پیدا نکرد؟