2777
2789
عنوان

فقط باید یه معجزه اتفاق بیوفته

271 بازدید | 17 پست

سلام دوستای عزیزم

من 10روز دیگه کنکور دارم همیشه جزو شاگردای خوبه مدرسمون بودم ولی تو این یه سالی که گذشتن چنتا از عزیزترینامو از دست دادمروحیم ضعیف شد معلمم که نداشتم خیلی افت کردم امسال هم هرجور شده باید برم نمیخام بمونم چون میدونم که نگاه های سنگینه بقیه حال منو بدتر میکنه 

خاهشا اگه کسی شرایطش مث من بوده یااینکه مشاوره ای داره بگه نه انگیزه درس دارم نه جرعت پاپس کشیدن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

عزیزم اصلا خودتو نباز، منم سال پیش دانشگاهی اصلا مثل سابق درس نمیخوندم، جوری که همه متعجب بودن فکر میکردن دروغ میگم، ولی خب شرایطم خوب نبود؛ ولی همین پایه قوی کمکت میکنه، مطمئن باش. فقط کافیه این روزهای آخر اولا خودتو نبازی، دوم هم اینکه تلاشت رو بکنی، یه چیز دیگه هم اینکه اصلا فکر نکن نشد چی میشه، من خودم خیلی ها رو دیدم یه مشکل داشتن سال بعد هم کنکور دادن، حتی شاگرد اول خودمون، خودتو نباز الکی، زندگی سختیهای خیلی بزرگتری داره، حتما بهترین اتفاق میفته برات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=195969017]بنظر من بمون بیشتر تلاش کن بحث یه عمر زندگیه[/QUOTEآخه خونوادم نمیزارن گفتن یا باید قبول شی بری یا عروس شی من نمیخام عروس شم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
[QUOTE=195969017]بنظر من بمون بیشتر تلاش کن بحث یه عمر زندگیه[/QUOTEآخه خونوادم نمیزارن گفتن یا باید ...

اگه پایت قویه همین 10 روز باقی رو بشین یسری فصلایی ک تعداد سوالای بیشتری داره و .. رو دوره کن بهتر از هیچیه 

شب همه ی ما یکی بود ، اما تاریکی هایمان فرق داشت...
عزیزم اصلا خودتو نباز، منم سال پیش دانشگاهی اصلا مثل سابق درس نمیخوندم، جوری که همه متعجب بودن فکر م ...

مرسی عزیزم از انگیزت

شما کنکوردادی چی قبول شدید ?من ک هروقت میرم تست میزنم میبینم بلد نیستم اعصابم داغون میشه میشینم گریه میکنم

اگه پایت قویه همین 10 روز باقی رو بشین یسری فصلایی ک تعداد سوالای بیشتری داره و .. رو دوره کن بهتر ا ...

امیدوارم همین امسالو ی جایی قبول شم برم فوقش سال بعد کنکور میدم از بس تو خونه موندم کپک زدم 

امیدوارم همین امسالو ی جایی قبول شم برم فوقش سال بعد کنکور میدم از بس تو خونه موندم کپک زدم 

اگه امسال انتخاب رشته کنی قبول شی مگه یکسال از کنکور محروم نمیشی؟‌

اگه امسال انتخاب رشته کنی قبول شی مگه یکسال از کنکور محروم نمیشی؟‌

نمیدونم دقیقا چطوریه

فقط میدونم دولتی بیاری یه رشته و نری سال بعدش کنکور نمیتونی بدی

حالا اینکه بری و بعد انصراف بدی رو بپرس حتما 

نمیدونم دقیقا چطوریه فقط میدونم دولتی بیاری یه رشته و نری سال بعدش کنکور نمیتونی بدی حالا اینکه بر ...

آره همینطوره ولی آزادو میرم ک بتونم  سال بعد کنکور شرکت کنم

مرسی عزیزم از انگیزت شما کنکوردادی چی قبول شدید ?من ک هروقت میرم تست میزنم میبینم بلد نیستم اعصابم ...

من اره البته خیلی سال پیش الان مقطع دکترام   رتبم خیلی خوب شد. غصه چیزی که نیومده نخور، الان هر چقدر میتونی تلاش کن، نفر اول کنکورم همه تستها رو نزده، تو کنکور باید تلاش کنی تمام اونی که بلدی رو بزنی فقط، پس روحیتو قوی کن، که اونی که بلدی رو بهتر بتونی بزنی.  

عزیزم خودتو نباز کنکور فقط یه بخش کوچیکی از زندگیه و تو نهایتا همون جایی قرار میگیری که باید باشی..... ان شاء الله همین امسال قبولی 🌈

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.
من اره البته خیلی سال پیش الان مقطع دکترام   رتبم خیلی خوب شد. غصه چیزی که نیومده نخور، الان ...

اوه مای گاد 😀 یه دست روی سرما بکش خانوم دکتر بلکم عین شما با اراده شدیم♥️😁

فقط من یه نکته تکراری و خیلی مهم رو بهت گوشزد کنم کنکور نمره منفی داررررررررره بلد نبودی بگذر و نزن تا با تست های درستت هرچند کم باشن از خیلیا بیفتی جلو 

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.
اوه مای گاد 😀 یه دست روی سرما بکش خانوم دکتر بلکم عین شما با اراده شدیم♥️😁

من دیگه خسته شدم ولی شما هنوز جوونی انرژی داری مادر    نیاز نیست کار خاصی بکنی عزیزم. فقط واسه چیزی که نمیتونی عوضش کنی غصه نخور و واسه چیزی که میتونی تغییر بدی تلاش کن، جمله هایی که بهت انرژی میده بنویس بذار جلوی چشمت، هر وقت خسته شدی یادت میندازه، همینطور که قبلا تونستی الانم میتونی.