2777
2789

موهای من مشکیه

ب یارو رنگ فروشه گفتم فقط میخوام یه درجه از مشکی بودن دربیاد و موهامم بر اثر شست و شو تن قرمزی نگیرهه

یه رنگ بهم دادم توی کاتالوگ ک نگاش کردم عالی بود و یه واریاسون دودی هم داد بهم 

گفت قاطی کن ک عالیه میشه

شدم کله هویجی 

دقیقا عین آنشرلی

چه غلطی کننمممممم

*کاربری سوممه*   

خوشگله که

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

کله هویجی😂😂😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مسی دوس دارم

اکثرا هم مسی میذارم

ولی هویجی نه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

کوببینم

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

ما فقط از رو عکس نظر میدیم😂

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎