2821
2789
عنوان

خانوما بیایدعکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 133 پست
منم همینطور راستش قرص خوردم

من امروز رفتم عرق یونجه گرفنم برا چاقی دیگه نکیدونم اثر داره یا نه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
والا تو نی نی سایت شوخی میکنی یهو هزارتا تاپیک میزنن دلمو شکستی  حلالت نمیکنیم  یقتو میگ ...

یا ابوالفضل😐😂😂

نه بابا من میگم دیگه صامن بهشت و جهنمش نیستم😂😂🖑♥

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جگوار عطاری ها دارن

گرونه؟عوارض داره یا نه؟

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
یا ابوالفضل😐😂😂 نه بابا من میگم دیگه صامن بهشت و جهنمش نیستم😂😂🖑♥

😂😂😂😊🤪والا 

راحت باش 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
من ۴۵ خریدمش عوارضی هم نداشت عزیزدلم.عرق یونجه هم استفاده کردم ولی اصلاجواب نگرفتم

کی ۴۵ خریدیش تازگی؟ برگشت نداره؟

کی ۴۵ خریدیش تازگی؟ برگشت نداره؟

من تقریبا ۱سالی میشه استفاده کردم فقط بایداول ۱ دوره بخوری هرروز ۲عدد بعدش یه قوطی دیگه بخر یک روز درمیون بخور که اشتهات برای غذاخوردن کم نشه کم کم قطع کنی چاقیت هم میمونه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز