2821
2789
بوگو 

گفتم عزیزم

یه تیکه فیله گوشت رو میذاری توی شیر تا وقتی که کامل بپزه و شیر حذفش بشه و از شیر چیزی جز یکم خامه باقی نمونه 

حاصلش ی چیز خیلی خوشمزه و مقوی هست

"بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙

یکم گوشت خرد شده رو با یه پیاز ریز شده تو شیشه بندازی با یکمی نمک و ادویه بدون آب بعد بزاریش تو یه کتری یا قابلمه آب سرد بعد روشنش کنی تا به جوش بیاد بعد کمش کنی چند ساعت بجوشه تا خودش آب بندازه تو خود شیشه 

اگه آب کتری هم تموم شد یکم آب جوش بریزی اگه آب سرد بریزی شیشه میشکنه اینم خیلی مقویه 

حریره بادوم هم خیلی مقویه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تا حالا نشنیدم اینو  مزش خوب میشه؟

عالی میشه

فامیلمون سرطان داشت و در حال مرگ بود

بدنش هیچی نداشت

اینو خانومش از یه پزشک طب سنتی شنید که خیلی بنیه رو تقویت می کنه

براش درست کرد و بعد یکی دو روز سرحال شد 

خیلی مقویه

"بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙
واسه آدمای طبع سرد خیلی بده. مگه طرف طبعش گرم باشه. مقوی نیست. نوش جونتون

مرسی عزیزم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز