2777
2789
بشر دوتاپا چجور پیگیرمی ک فقد همینو دیدی ازم  خیلیا میشناسمن تاحدودی جریان زندگیمم میدونن&nbs ...

خیل خب بابا حالا سر عکس ایقد خودتو جر نده من نه تنها پیگیر زندگیت نیستم پیگیر این عکس زپرتی از خونتم نیستم فقط تعجب کردم مدام ی جا لش میکنی ی عکس تکراری میذاری منم کاربریمو دوس دارم وگرنه چاک دهنمو میکشیدم که تعلیق بشم بای

خیل خب بابا حالا سر عکس ایقد خودتو جر نده من نه تنها پیگیر زندگیت نیستم پیگیر این عکس زپرتی از خونتم ...

گفتم ک جوجو فعال باش خب؟! بروز باش نمیفمی ک بودی همین عکس زپرتی گوشه ب گوشه خونمونو میدیدی

چاک دهنت؟!عجب بابا بگو حف بزن راحت باش 

زندگیت تو تاپیکات مشخصه عقده#  

داری

ببین جواب دندون شکن خیلی دارم 

ولی نمخام ب جا دندونات دلت بشکنه میفمی ک(:

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتم ک جوجو فعال باش خب؟! بروز باش نمیفمی ک بودی همین عکس زپرتی گوشه ب گوشه خونمونو میدیدی  چا ...

بیکار نیستم که مدام فعال باشم تا گفتن تاپیک عکس خونه عین عقده ای ها عکس از جا به جای خونم بدم مرسی که پیگیرمی تاپیکامو دنبال میکنی 🤣چند بار تا الان جوابمو ریپ کردی حتی تمایلی ندارم ببینم تاپیکات در مورد چیه چه برسه پیگیرت باشم راحت باش اگه حرفی داری بگو نگران دل شکستن نباش مطمئن باش منم ساکت نمیشینم🤗