بچه ها من دوس پسرمو انفالو کرده بودم. چندروز پیش فهمید و ب شدت عصبانی شد. چون فکر کرد من با کس دیگه هستم و ازش قایم میکنم با عصبانیت گفت فالوم نکردی بلاکت میکنم (فقط از اینستا) یکی دوروز بعد با پیج فیک چک کردم دیدم همه دخترا رو انفالو کرده و فقط دوتا پیج از ی دخترو فالو داره و اون دختره هم با وجود فالورای خیلی کمش اینو فالو داره (دختره هم ازین پولدارا و پلنگاس). باز یکی دوروز بعد از اینستا انبلاکم کرد بدون اینکه حرفی بزنیم. منم فالوش کردم ولی تا فالوش کردم بلاکم کرد! فرداش دیدم پیج کاری دختره رو استوری کرده و نوشته فالو شه. منم شک کردم اسم دوس پسرمو تو بیوی اینستام نوشتم و ب دختره درخواست دادم ولی اون هیچکاری نکرد و درخواستمو قبول کرد. میخوام ببینم رابطه ای بینشون هست یا دوس پسرم خواسته حرصمو دربیاره و تلافی کنه؟ چون من از دوس داشتنش مطمئنم و اینکه چندین بار انفالوش کردم و بهم تذکر داده بود. فقط هم از اینستا بلاکم کرده بود و شمارمو هم سیو داشت. لطفا منطقی نظر بدید و دلیل اینکارشو بهم بگید بدون فکر کردن نگید کات کن بره😐 با اینکه الان کات هستیم و من از همه جا بلاکش کردم و اونم همینطور. فقط میخوام دلیل کارشو بدونم